Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.4
av 5

Be Cool


Travolta repriserar sin roll från "Get Shorty" som maffiakillen Chili Palmer från Miami, som omskolar sig till filmproducent. I uppföljaren bestämmer han sig för att han har fått nog av filmbranschen och finner sig plötsligt mitt i den hårda och tuffa musikbranschen. Sedan möter han en sexig, ung sångerska och bestämmer sig för att göra henne till en stjärna. Efter en roman av Elmore Leonard.


Originaltitel Be Cool
Regissör F Gary Gray
Manus Peter Steinfeld
Genre Komedi, Kriminalare, 2000-tal
Skådespelare John Travolta, Uma Thurman, Vince Vaughn, Cedric the Entertainer, André Benjamin, Christina Milian, Robert Pastorelli, James Woods, Harvey Keitel, Danny DeVito, Debi Mazar, Dwayne Johnson, Paul Adelstein, Gregory Alan Williams, Anthony J Ribustello, Carol Duboc, Kimberly J Brown, Minae Noji, Arielle Kebbel, Margaret Travolta
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 4396
Filmnummer 19342

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


dudson
2017-12-21
Små hipp emellanåt. Åxå dryg. Fast Travolta är jämt riktigt sevärd! Men långt ifrån mästerverket Get Shorty som kom 10 år tidigare. 2+

2017-05-13
Utrolig bra film. Den har alt; Stjernene, skuespillene, musikerne, glansen, The Rock, låtene, Uma Thurman, Russerne, og vakre Christina Milian. Se Get Shorty først så gir det en ekstra dimensjon til filmen. Vandrer i grenselandet til fire, fem.
Krille80
2014-10-26
Coola karaktärer, cool dialog, underbar hip-hop och R`n´B, Travolta och Thurman. Det finns inte mycket mer man kan önska sig.
Metheuz
2014-03-04
Mycket upprepningar från första filmen men med sämre settings. Varför alla olidliga sångnummer t.ex.? Och John Travolta och Uma Thurmans "charmiga" nya dansscen ackompanjerad av Black eyed peas som bara var pinsam. "Kolla här dansar dom igen, dom som var så coola i Pulp Fiction!" Vince Vaughn är en bedrövlig skådis och gör inte mycket för att ändra den uppfattningen med en grymt irriterande prestation. Hela gangstarap-gänget är väldigt fjantigt också. The Rock är faktiskt bäst i filmen vilket inte är ett vidare bra betyg när man tittar på vilka skådisar som är med på rollistan.
ekke74
2013-11-09
Fullständigt vedervärdig film. Läs boken istället, eller varför inte ägna en eftermiddag åt att plocka näshår ett och ett - inte lika smärtsamt som att se den här irriterande hjärnblödningen till film.
johan93
2013-08-10
Hyfsat cool..
Bloodcolored
2012-09-30
Vince Vaughns scener var helt värdelösa och "musikscenerna" var lite väl långa. Annars ganska kul film.
XJR
2012-06-11
Jag hade kanske en flamsig kväll, men jag tyckte filmen var kul. Korkade skämt, korkade gangsters, korkad handling, korkat kul! The Rock's lyfta ögonbryn, och hans övertro på sin förmåga är ju också korkat kul. Håller med föregående att Woods försvann för snabbt, han är alltid bra. En guldstjärna till Cedric som den mjuke pappan/hårda gangstern som alltid ska diskutera rasism. Jag gillade filmen och skrattade gott. Många gånger. Filmen lär aldrig hamna på nån top100-lista, men för en kul kväll i soffan, utan krav på tankeverksamhet.. så.. helt OK. Man behöver även såna filmer tycker jag. Lätt en 3:a!
mrinkel
2012-05-01
Ljusår ifrån storheten i Get Shorty. En direkt kopia, nästan remake av originalet, med till viss del exakt samma dialog och story, bara att det är i musikbranschen istället för film. Många bra skådisar till denna smörjan men det är också det som räddar den från en etta.
Jonas77
2012-03-23
Ren underhållning, härligt ytlig men supercool. Synd att Woods inte dyker upp så mkt. Nästan värd mer än en 3:a.
Visa äldre kommentarer »