2.2

Baywatch

Mitch Buchannon och hans nyanställde, yngre kollega, den kaxige Matt Brody försöker tillsammans sätta dit ett kriminellt gäng som slagit klorna i kuststaden där de båda arbetar som livräddare på stranden.

Originaltitel Baywatch
Regissör Seth Gordon
Manus Damian Shannon, Mark Swift
Genre Drama, Komedi, Action, 2010-tal
Skådespelare Dwayne Johnson, Zac Efron, Priyanka Chopra, Alexandra Daddario, Kelly Rohrbach, Ilfenesh Hadera, Jon Bass, Yahya Abdul-Mateen II, Hannibal Buress, Rob Huebel, Amin Joseph, Jack Kesy, Oscar Nuñez, David Hasselhoff, Pamela Anderson, Clem Cheung, Belinda, Charlotte McKinney, Izabel Goulart, Arian Foster, Vernon Davis, Eros Exarhou

Andreas_
2023-06-25
Bland det sämsta skräp jag någonsin sett i komedi-väg faktiskt, så oerhört otroligt fånigt och dumt, komedigenren är död i Hollywood dessa tider, den nya generationen kan inte skriva rolig komedi längre, det blir bara patetiskt dåligt, speciellt när man ska försöka göra en långfilm på en rätt meningslös gammal tv serie från 90talet som förvisso alla kids gillade då, men den var åtminstone mer seriös och dramatisk, när man ska göra komedi på konceptet så blir det inte roligt eller underhållande, bara patetiskt dåligt och The Rock är ingen bra komedi skådis, han borde hålla sig till action, för det är det enda han gör okej, har sett han i en drama och det gjorde han faktiskt bra förvisso, enda gång han har varit rolig är i pain and gain och där är nog tanken att han ska vara mer tragisk än rolig men då blir han rolig också, inte i sån här fånig komedi, Zac Efron är ju en duktig skådis annars och gör ofta rätt bra ifrån sig i komedier men inte här dock, tycker han och hans såkallade skämt känns väldigt misstajmade till större del faktiskt och ingen riktigt bra kemi med The Rock eller Dwayne Johnsom som han heter heller, sen har vi det nya stjärnskottet Abdul-Mateen II som faktiskt är den enda lilla behållningen i denna film, han är nog den som faktiskt agerar bäst i dena tragedi till film, sen är det mest okända skådisar med, eller endast haft små roller i annat, sen dyker såklart både David Hasselhoff och Pamela Anderson upp i väldigt små cameo roller, regissören Seth Gordon har mest gjort kassa komedier så det kanske inte är så konstigt att han inte gör något utöver det vanliga här heller utan matar på med ännu en kass koemdi, manuset är under all kritik och totalt paetiskt, jag rekommenderar att inte göra mitt misstag och slösa tid på detta skräp utan det finns roligare eller bättre filmer där ute...man måste nog ha en hjärna som en 5 åring om man tycker detta är roligt eller ens bra...totalt katastrofalt värdelös film och betyget blir självklart det lägsta man kan tänka sig, en begraven och överkörd svag 1:a....
amam
2021-06-12
Trist. Visst, det var som ett långt Baywatch avsnitt men det krävs lite mer än det för att en film ska fungera.
BarryHero
2021-05-26
Filmen är dålig, men den är inte utan underhållning och den är gjord med glimten i ögat. Viss CGI är förbluffande usel, medan andra actionscener faktiskt är rätt häftiga. Efron och Johnson har hyfsad kemi tillsammans i huvudrollerna.
ulpe01
2019-08-01
Svaaag tvåa. Jag fnissade till ett par gånger, men det här är inte snyggt nog att motverka allt dumt. Med tanke på listan med skådisar får man betrakta det som en bedrift i sig.
2019-03-30
Bättre än väntat ändå. Det är ju en konstig grej att väcka liv i det här. Serien var så mycket 90-tal att den knappast har något i ett annat årtionde att göra (det menar jag inte nödvändigtvis som något negativt), och risken fanns väl alltid att vår tid skulle göra något form av pk-statement av det här, men där hamnar man som tur är aldrig riktigt. Exakt var man faktiskt hamnar är dock en svårare fråga att svara på, men Efron och The Rock är iaf lite kul tillsammans, och även snuten. Det blir också en del metahumor som fungerar helt okej. Jon Bass karaktär hör dock snarare hemma i en American Pie-film, och allt med honom är fullkomligt bedrövligt. Storyn hade nog dessutom känts svag även för ett random avsnitt av tv-serien, frågan är också i slutändan om det kanske inte hade varit roligare att se ett sådant
2019-03-16
TV-serien Baywatch sändes under hela min tonårstid, så har jag väldigt varma känslor för den. Att pojkrummet var fyllt med planscher av Pamela Anderson är ett av bevisen. Att filmen inte skulle likna serien blev tydlig med filmens trailers. Trailers som jag gillade men då alla sågade filmen så hoppade jag över titten. När jag nu såg den kan jag uppskatta den låga och grova humor som vi får i början men sedan faller betyget hela tiden och 30min innan slutet skrek jag "varför tar du aldrig slut?"
HerrNenne
2019-02-16
Förstår inte för vems skull dom gör den avsiktligt dåligt. Men det här är närmast tortyr att se trots bra skådespelare.
2019-01-27
Så jäkla dålig...
S_Griffon
2018-12-25
Betydligt bättre än jag tänkte mig. Verkligen gjord med glimten i ögat :)
S_Griffon
2018-12-25