Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.4
av 5

Battlestar Galactica: Blood and Chrome


Första Cylonkriget. Unga William Adama är en nyexaminerad, kaxig pilot; hans första uppdrag går dock inte riktigt som han tänkt sig.


Originaltitel Battlestar Galactica: Blood & Chrome
Regissör Jonas Pate
Manus Michael Taylor (I)
Genre Science Fiction, 2010-tal
Skådespelare Sebastian Spence, John Pyper-Ferguson, Carmen Moore (I), Brian Markinson, Ty Olsson, Adrian Holmes, Mike Dopud, Ben Cotton, Jill Teed, Karen LeBlanc, Luke Pasqualino, Lili Bordán
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 137
Filmnummer 103614

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


eandersson
2015-12-04
Avslutade serien tidigare idag och hade kvar denna film samt spinoff-serien "Caprica" att se i ordningen jag valt. Filmen är nu avklarad och av den info jag hade innan jag började titta visste jag att det var en helt fristående film från serien, inget samband bortsett från karaktären William/Bill "Husker" Adama som här är 30(?) år yngre än i serien och fresh out of the academy! Jag gillade de tidigare filmerna och deras gemensamma nämnare var att de var relaterade till serien rent handlingsmässigt på en helt annan nivå än denna, vilket är en av några orsaker som drar ner betyget. Filmen är ändå godkänd, stark 2a/svag 3a (~2.5), jag saknade fler rymdstrider. Dvs det som hade utspelat sig efter filmens slut hade nog varit mer underhållande.
Portugallien
2015-11-22
2+
Svartskägg
2015-08-15
Dåliga actionscener. Skakig kamera och korta klipp. Jag hinner inte se vad som händer.
Cyoor
2014-11-22
Den här filmen är säkert jättebra om man är 14 år...
oktan
2014-01-07
Bättre än de andra filmerna men nu räcker det med galacticafilmer tycker jag. Känns färdigmjölkat.
Djason
2013-06-13
Bättre än väntat. Älskar battlestar galactica men jag trodde denna film skulle vara rätt dålig då det enbart är b skådisar och knappt ingen knytning alls till den underbara serien. Hur som helst så är det en skaplig handling om än ganska förutsägbar och hyggliga effekter.
Sarlac
2013-05-30
Alltså om jag förstått det rätt skulle den inte blivit en serie alls och det kommer den inte bli heller. Jag tycker mest den var tråkig mestadels och alla var så jävla sviniga ofta, mycket och hela tiden. Kunde de inte haft med Saul åtminstone som man hade NÅN av Bills ungdomskamrater iaf? Nu blev den bara som en b-film med odrägliga karaktärer.
foppa99
2013-03-13
älskar sci-fi o eftersom det inte görs så himla mycket bra så duger denna gott
Makta
2013-03-10
Började bra men allt för mycket var förutsägbart. Trodde också att den kanske vore bättre om man hade följt serien men efter att ha läst på lite så kan man i stort sätt säga att den bara suger.
joakimfischer
2013-02-26
Fattigt innehåll som inte kopplar ihop den gamla serien med den nya som jag hoppats. Inte ens som fristående film är den nått vidare tyvärr. Besviken med tanke på kvalitet på filmen som introducerade BSG på nytt 2003.
Visa äldre kommentarer »