Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.8
av 5

Batman vs. Robin


Bruce Wayne försöker fortfarande lära sin son Damian skillnaden mellan rättvisa och hämnd. När en kult vid namn Court of Owls börjar terrorisera Gotham blir det upp till Batman att skydda invånarna, sig själv och sin son från deras karismatiske ledare Talon.


Originaltitel Batman vs. Robin
Regissör Jay Oliva
Manus JM DeMatteis
Genre Animerad, Action, Äventyr, 2010-tal
Skådespelare Jason O'Mara (röst), Stuart Allan (röst), Jeremy Sisto (röst), Grey DeLisle (röst), Kevin Conroy (röst), Robin Atkin Downes (röst), David McCallum (röst), 'Weird Al' Yankovic (röst), Sean Maher (röst), Peter Onorati (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 135
Filmnummer 115198

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Rai
2018-02-09
Är liksom lite trött på Batman... så nej!
zallaxx
2016-08-31
Kul att de äntligen kommer med något nytt och spännande.
AW8
2015-08-15
En dum adaption av Court of Owls med fina referenser till Batman-mytoset. Fann den dum men underhållande. Finns bra mycket bättre Batman-filmer.
AlaRegularis
2015-06-25
En mörk, rå och brutal film som blandar två olika Batman-historier varav den ena är Snyder & Capullos fantastiska "Court of owls". Det är en spännande och välgjord film med bra röstskådespelare i de flesta roller. DC Animation fortsätter att leverera på en väldigt hög nivå.
lrenner
2015-05-18
Cringe.
JeremyClarkson
2015-04-26
Det här var sjukt bra. Court of Owls hör till de absolut coolaste superskurkarna. Hoppas att det kommer fler uppföljare.
Dutch
2015-04-16
Ungen är lika jobbig som i förra och drar ner betyget, usch.
Hanness
2015-04-04
Besviken.
DrJW
2015-03-31
Uppföljare till Son of Batman från 2014. Har i princip två handlingar-en av dem baserad på serien Court Of Owls. Har inte läst den serien, men har sett den på en Youtube-video och den verkar va en intressant och psykologisk handling. Tyckte den här filmen skulle ha varit mer baserad på den serien istället för att göra en annan handling om Damien. För en handling där Batman försöker besegra en hemlig legendarisk kult lät mycket mer intressantare än Damien's anpassning och vad som är de rätta. Dem berättade den delen redan i den första filmen och att här så borde han redan ha lärt och vant sig till Batman's kod att inte döda.