3.3

Batman: Under the Red Hood

Batman får ett nytt problem när Red Hood, liksom han, tar lagen i egna händer. Men han kommer dock inte att följa Batmans etiska koder. Red Hood agerar polis, domare och bödel helt på egen hand.

Originaltitel Batman: Under the Red Hood
Regissör Brandon Vietti
Manus Judd Winick
Genre Action, Animerad, Kriminalare, Thriller, 2010-tal
Skådespelare John Di Maggio (röst), Neil Patrick Harris (röst), Bruce Greenwood (röst), Wade Williams (röst), Jensen Ackles (röst), Jason Isaacs (röst), Alexander Martella (röst), Vincent Martella (röst), Jim Piddock (röst)

Hanness
2019-03-04
Bra, men tillhör inte de bättre utav dessa filmer.
amotherscrime
2015-12-20
Otroligt besviken. Så jävla slarvigt gjord. Och otroligt förutsägbar. Kunde lista ut handlingen efter första scenen.
92axha10
2015-10-18
Jag kan inte särskilt mycket om Batman men den här filmen är underhållande och spännande.
AlaRegularis
2014-12-02
Det blir tyvärr lite ihoptryckt i det här formatet och på så kort speltid. Och det hade gott kunnat vara lite mörkare och råare, med tanke på ämnet och storyn. Men Batman levererar, som alltid, även i den animerade världen.
Körsbär
2014-08-17
Schysst action, bra story och inte för långdragen. Jag gillar denna skarpt! Blir en fyra!
MetalJukebox
2014-08-12
Blev besviken. Filmen har en halvintressant grundstory men är väldigt klumpigt berättad, scenerna bara avlöser varandra på rad och det känns som repliker endast utbytes tillsammans med knytnävar, projektiler och dylikt. Den är väldigt osmidig och saknar helt finess, bygger ingen riktig stämning trots bra musik och helt okej röster. Detta gör för mig filmen rent sagt dålig trots att den hade potential. Föredrar i allra högsta grad Mask of Phantasm istället (dock såg jag den även som liten, så den har en del nostalgivärde).
TheJorre
2014-05-20
Välgjort, bra röst skådespelare även om Mark Hamill alltid kommer vara Jokern för mig liksom Kevin Conroy alltid kommer vara Batman.
ziferN
2014-04-19
Inte särskilt dåligt men filmens story är både intressant men också inte, som menas med att det finns några intressanta bitar men samtidigt flera som motstår motsatsen i intresse. Dessutom så är "skurken" inte någon särskild höjdare, samtidigt som Jokern alltid är sevärd. Så betyget väger därför upp till en trea.
Avatard
2013-11-05
Riktigt bra! Di maggio och Ackles levererar!
DrJW
2013-02-05
De ända som störde mig var att Red Hood liknade Deadpool, men annars var den här riktigt bra.