2.1

Batman & Mr. Freeze i minusgrader

Den desperate Mr Freeze kidnappar Batgirl för att göra en organtransplantation från henne till sin fru.

Originaltitel Batman & Mr. Freeze: SubZero
Regissör Boyd Kirkland
Manus Boyd Kirkland, Randy Rogel
Genre Action, Animerad, 90-tal
Skådespelare Kevin Conroy (röst), Michael Ansara (röst), Loren Lester (röst)

Metheuz
2012-08-12
Påminner om ett lite längre avsnitt av den roliga animerade serien plus lite fula 3D-animationer instoppade lite här och där. Inget som håller särskilt bra för en film med andra ord.
Newt
2011-08-14
Rekommenderad etta? Den här var ju bra. Fantastisk intressant skurk i den tragiske men sympatiske Freeze. Slutar lite abrupt och glömmer bort vissa oknytna trådar men manuset kompenseras med spännande action.
Blink182
2010-11-29
jag är ett stort batman fan. Men jag tyckte faktiskt inte den här tecknade filmen var sådär jättebra. Trist story
Antti
2010-07-25
Lyckas verkligen fånga Batman och berätta en bra historia. Älskar hur de lyckas ta fram det etiska, hur långt man egentligen kan gå för den man älskar. Även skurkarna känns oerhört mänskliga och man känner verkligen för Mr. Freeze filmen igenom.
Scrite
2009-12-09
Det finns ändå en härlig charm i de här gamla tecknade superhjälte filmerna. Stark tvåa.
GustavH
2009-05-31
Härligt mystisk och kuslig som de andra animerade Batman-filmerna. Bruce Timm is the man!
Defloration
2008-10-04
Var kul när jag var mindre men varför tog jag mig tid att se den igen...
asdjol
2008-04-11
Filmer och tv-serier som utspelas i Bruce Timms animerade universum (DCAU) är alltid bäst! Men till skillnad från föregångaren "Batman Möter Mörkrets Hämnare" är denna film något svagare. Men jag är glad över att Batgirl är med.
tummeliten
2007-01-25
Tecknade Batsy är alltid juste.
FreddyKrueger
2005-11-19