Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.6
av 5

Batman and Harley Quinn


Batman och Nightwing är tvungna att samarbeta med Jokers flickvän Harley Quinn för att stoppa ett globalt hot som orsakats av Poison Ivy och Jason Woodrue, Floronic Man.


Originaltitel Batman and Harley Quinn
Regissör Sam Liu
Manus James Krieg, Bruce Timm
Genre 2010-tal, Animerad, Action, Äventyr, Komedi, Fantasy, Science Fiction
Skådespelare Kevin Conroy (röst), Melissa Rauch (röst), Loren Lester (röst), Kevin Michael Richardson (röst), Paget Brewster (röst), John DiMaggio (röst), Eric Bauza (röst), Trevor Devall (röst), Robin Atkin Downes (röst), Rob Paulsen (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 76
Filmnummer 127018

Recensioner

Skapad 2020-01-08 av darkmist82
DC har inte haft det lätt för att uppnå samma succé som Marvel, men när det kommer till tecknade långfilmer och serier har DC legat steget före, gällande handling och kvalitet. Det leder till ...   Läs mer »

Kommentarer


Bumsi
2018-03-25
Många väldiga mossiga skämt aom känns ur tiden, men i övrigt helt okej
Biberkolben
2017-12-10
Applåder! Fantastisk film! Varför ser DC inte till att deras spelfilmer håller samma höga klass som deras animerade filmer?
DrJW
2017-12-07
Jag älskar att dem använde samma animationsstil som Batman: The Animated Series och att dem använde de ursprungliga röstskådespelarna från den serien som gjorde rösterna till Batman och Nightwing, Kevin Conroy och Loren Lester. Jag var besviken över att dem inte kunde få Arleen Sorkin att rösta Harley Quinn igen, men Melissa Rauch från The Big Bang Theory var inte så dålig som Harley. Kanske inte den bästa, men hon gjorde ett bra jobb (åtminstone var hon mer passande för den rollen än Jenny Slate i Lego Batman Filmen). Samma animation, men den har inte den mörka och gritty känslan från Batman: TAS, den har mer komisk ton och i vissa delar så försöker den vara som 60-tals TV-serie versionen av Batman, vilket är konstigt men inte dålig. Det enda klagomålet jag har på animationen var Nightwings ögon, hans mask ser konstigt ut med synliga pupiller, varför inte göra hans mask ögon bara vita som Batmans?! Handlingen är definitivt skrivet för direkt-till-DVD eller för en episod, men slutet var inte precis ett slut, den slutade bara och ville inte störas att berätta handlingen igenom. Den är dock rätt roligt, men fortfarande ... Jag skulle inte bli överraskad om idén för post credits-scenen inspirerades av en japansk spelshow =P Den har några brister, men jag gillade den. Den var underhållande och den fick mig att skratta.
ShenLong
2017-12-06
Wow tramsigt
JeremyClarkson
2017-09-30
Fan service FTW! Bästa DC Comics-filmen hittills (tecknad som otecknad)!