Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.8
av 5

Basic Instinct 2


Romanförfattarinnan Catherine Tramell har ännu en gång fått problem med lagens långa arm, och Scotland Yard kontaktar psykiatrikern Michael Glass för en bedömning. Men liksom kommissarien Nick Curran tidigare, fascineras även Glass av Tramell och luras in i ett sensuellt, förföriskt spel.


Originaltitel Basic Instinct 2
Alternativ titel Basic Instinct 2: Risk Addiction
Regissör Michael Caton-Jones
Manus Leora Barish, Henry Bean
Genre Kriminalare, Thriller, Mysterium, 2000-tal
Skådespelare Sharon Stone, David Morrissey, David Thewlis, Charlotte Rampling, Hugh Dancy, Anne Caillon, Iain Robertson, Stan Collymore, Kata Dobó, Flora Montgomery, Jan Chappell, Indira Varma, Heathcote Williams
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1174
Filmnummer 41863

Recensioner

Skapad 2019-12-16 av Boondock_saint
Sharon Stone spelar återigen den manipulativa författarinnan Catherine Tramell som står som misstänkt för mordet på en känd fotbollsspelare. Alla \"vet\" att hon är skyldig men ingen kan bevis...   Läs mer »

Skapad 2019-12-01 av bnw
\"Basic Instinct - iskallt begär\" var verkligen en bra film. Även om den tveklöst är mest känd för att Sharon Stone visar upp både det ena och det andra, så är det absolut inte som porrfilm ...   Läs mer »

Kommentarer


Barneyk
2017-06-17
Jag tror inte det är ett bra betyg att jag skrattade högt åt vissa sexscener.
Bumbi78
2017-04-10
Förutom just Stones karaktär är detta åtm tack o lov en i stort sett helt fristående uppföljare. Sunkig thriller som desperat försöker vara sexig, men det hela blir mest rörigt istället. Stone, här 48 bast, är iaf snygg att se på vilket alltid är nåt.
Stygga-Vargen
2016-10-08
Ettan är en klassiker och det är väldigt synd att de inte kunde göra en bättre uppföljare till den.
Tatty
2016-08-03
Inte så jätte bra som jag hade förväntat mig. Första filmen är jätte bra och bättre än denna filmen.
LadyFlanders
2015-12-16
Jösses. Hur usel kan en rulle vara egentligen..?
yrkeschaufföre
2015-11-29
Mer eller mindre samma film igen fast dålig. Jag är dock glad över att de behöll filmmusiken.
dafreakish
2015-11-29
En precis lika onödig uppföljare som det är en katastrofal film. En gravt överspelande Stone bollar överdriven sexighet med en lika torr och stel Morrissey genom precis hela filmen. Varje scen känns som en självbefläckelsedröm hos en 14-åring som drömmer om sin morsas heta kompis. Hoppas de inte får för sig att göra en trea. Stone med rullator raggar upp trög och lättupphetsad gubbe på ålderdomshem samtidigt som hon mördar, eller inte, försvarslösa demenspatienter. Nä, det här är lika dött som Stones karriär.
Film_DVD
2015-05-11
Mycket bättra än orginalet och mycket bättre än det genomsnittliga betyget.
Krille80
2014-11-24
Satans, vilken otroligt usel film. Den enda anledningen att jag såg denna var väl 13-åringen inom mig som mindes det allra första och oförglömliga mötet med Sharon Stone från den första Basic Instinct. En sak är klar efter att sett denna filmen och det är att samma 13-åring gråter idag.
ModestyWilde
2014-04-05
Helt okay uppföljare - och inte alls så dålig som sägs! Omöjligt kanske att följa upp ettan, men den här gör åtminstone ett snyggt försök, även om den inte är lika minnesvärd.
Visa äldre kommentarer »