Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.4
av 5

Bare Witness


Julie Spencer är en porrskådis och callgirl med en stor samling videoband av sig själv och sina klienter. När hon hittas död, blir hennes rumskamrat Carly genast misstänkt. Men när det senare uppdagas att även Carly är ett potentiellt offer, får inspektör Killian i uppgift att beskydda henne. Det dröjer inte länge innan de båda dras in i maffiakretsar som leder dem till mördaren.


Originaltitel Bare Witness
Regissör Kelley Cauthen
Manus Anthony L Greene, Evan Spiliotopoulos
Genre Thriller, 2000-tal
Skådespelare Daniel Baldwin, Angie Everhart, Catalina Larranaga, Evan MacKenzie, Mark Sivertsen, Lauren Reina, Ed Bernard, Kathleen Kinmont, Robert McRay, Joe Costanza, Laura Rogers, Willie Gault, Keri Windsor, Trinity
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 33
Filmnummer 6059

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Gordyal
2009-10-21
Om man kan prata om stabila videoproducerade erotiska b-thrillers, så är detta en sådan. Mängder av sexscener, Daniel Baldwin, korkat manus efter mall 1A osv. Se den, förstå den, uppskatta den - eller nåt sånt... (7/15)
Ardynas
2008-03-04
så tråkigt att jag somnade mitt i filmen....
Totenkopf
2008-02-28
En ganska vågad lebb-scen, men det är också allt.
Bomkia
2007-12-09
Hela filmen är en enda lång ursäkt att visa sunkiga mjukporr-sekvenser. Vilket man iofs kan acceptera, men manuset måste ju ha nåt annat att erbjuda. 1a.

2007-01-11
Det är inte ofta man sätter lägsta möjliga betyg på filmer, men i detta fallet är det befogat. BARE WITNESS är en lika usel film som man tänker sig av fodralet och handlingen. En kaskad av mord och sex är vad filmen innehåller. Det räcker inte för att få en underhållande och spännande film, när ska producenterna förstå det! Usch, håller er undan från detta bottennapp.
Wikor
2004-07-06
suger ja!!