1.9
1.9
Barbie som prinsessan och tiggarflickan
Barbie sjunger i sin första musikal. Modern återberättelse av den klassiska sagan om förväxlade identiteter och vänskapens betydelse. Baserad på Mark Twains historia. Barbie gör en dubbelroll som två otroligt lika flickor, en prinsessa och en fattig bybo, vars öden korsas.

Originaltitel | Barbie as the Princess and the Pauper |
Regissör | William Lau |
Manus | Elana Lesser, Cliff Ruby |
Genre | Animerad, 2000-tal |
Skådespelare | Kathleen Barr (röst), Martin Short (röst), Ellen Kennedy (röst), Roger Monk (röst), Mark Hildreth (röst), Garry Chalk (röst) |
Helt ok om än lite förutsägbart och för mycket sång nummer. bättre än många andra datoranimerade filmer sin billiga produktion till trots
Hehe, faktiskt rätt bra :P
Antikvalitet blir till kvalitet när Barbie försöker göra en seriös animerad äventyrsfilm återigen. Det är otroligt härligt att se denna skit. Ungefär lika bra som en elefant om kissar. Men trots det håller väl alla med om att det är kul att se på en elefant som kissar? Denna film följer samma exempel.
äääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääää
Mycket bra film. Gillar Erika och Annelise skarpt. Och sångerna är så underbara. Älskar Jag Är Som Du. Du Är Som Jag .... Den sången är så mysig.
nostalgi!
varsin katt. hahahahahahahahahaahahahhahahahahahhahaahahahahaahahahahahahhahahahaahahhahahahhahahahahahhahhahahahahahaah!!!! jag älskar den<3
Det roliga är ju att jag har sett den här massvis med gånger. Jag har skrattat så mycket åt de "borttagna scenerna" trots att det egentligen inte är roligt :P
så jätte overklig!
Både dålig sång och dåligt ritad, behöver inte se klart den här för att veta vilket betyg den förtjänar.