Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.3
av 5

Barb Wire


USA år 2017. Barbara Kopetski, känd som Barb Wire, lever i den sista fria staden, Steel Harbor. Där jobbar hon som nattklubbsägare, och för att dryga ut sina inkomster jobbar hon extra som prisjägare. När hennes tidigare älskare Alex Hood ber om en tjänst blir Barb involverad ett politiskt spel. Nu måste hon välja sida.


Originaltitel Barb Wire
Regissör David Hogan
Manus Ilene Chaiken, Chuck Pfarrer
Genre Drama, Action, 90-tal
Skådespelare Pamela Anderson, Temuera Morrison, Victoria Rowell, Jack Noseworthy, Xander Berkeley, Udo Kier, Steve Railsback, Andre Rosey Brown, Nicholas Worth, Clint Howard, Jennifer Banko, Michael Russo, Loren Rubin, Tommy 'Tiny' Lister
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 7691
Filmnummer 1250

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Bumbi78
2022-08-31
Ett barn av sin tid som inte togs emot väl när det begav sig. Numera kan man se sån här serietidningsaction med andra ögon och skratta åt hur dumt allting är. Det är gott om action för att väga upp det extremt korkade manuset och det finns en skock roliga biroller. Ett elände till film, men mer underhållande än man kan tro.
Afflicter
2021-01-23
Barb Wire har sämre rykte än den förtjänar. Visst, manuset är ganska kasst och skådespeleriet är si och så, men rent produktionsmässigt ser den inte ut som någon B-film direkt. Man verkar ha utnyttjat budgeten relativt smart, vilket iofs. resulterar i onödigt mycket tid på ett och samma ställe. Det märks att Hogan är musikvideoregissör, för tredje akten ser verkligen mera ut som en musikvideo.
Rai
2020-12-21
Sådana här filmer borde förbjudas fy fan!!!
stgurgel
2019-01-09
Extremt hög töntfaktor och Pamela spelar plågsamt dåligt, liksom ett antal ytterligare, främst hennes bror. Men det är trots allt lite för bra hantverk och actionkorreografi föt att filmen ska leva upp till sitt rykte som någon av de allra sämsta. Och serietidningsidiotin levererar enstaka höjningar av mungiporna
JPerlie
2018-05-21
Inte så dålig som jag trodde men inte heller bra.
gjoob
2018-03-13
Fantastiskt dumt och plastigt. Som kalkon betraktat, och det är enda sättet att betrakta den, står den sig väl. Förtjänar absolut inte platsen på sämsta 10-listan.
Zingostar
2018-01-13
En underskattad dussin actionfilm. Pamela är oväntat bra i huvudrollen. En bra filmkvälls rulle.
Asmorod
2018-01-13
För dålig för att ens vara rolig.
cannibalrice
2016-03-06
Underbart dålig!
Dutch
2015-03-29
Väldigt mycket 90-tal!
Visa äldre kommentarer »