Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.4
av 5

Bang bang orangutang


Den framgångsrike affärsmannen Åke Jönsson älskar sig själv. Och sin karriär. Och sin stora, dyra bil. Men i en ödestigen sekund förvandlas hans liv, han mister sin fru, och sina barn, som han i sitt karriärsrus glömt att älska. Vad händer när man äntligen lär sig att älska och inte kan få den man älskar?


Originaltitel Bang bang orangutang
Regissör Simon Staho
Manus Peter Asmussen, Simon Staho
Genre Drama, 2000-tal
Skådespelare Mikael Persbrandt, Lena Olin, Tuva Novotny, Michael Nyqvist, Reine Brynolfsson, Jonas Karlsson, Fares Fares, Shanti Roney, Mimmi Benckert-Claesson, Börje Ahlstedt, Mona Malm, Leif Andrée
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1235
Filmnummer 34232

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Rai
2018-03-08
Avskyr denna film, nästa lika mycket som Mikael Persbrandt!!!
Stygga-Vargen
2016-10-26
Den här var faktiskt över förväntan! En av de bättre filmerna som Persbrandt medverkat i!
RadloTlmes
2015-07-12
Utsökt och ett mästarprov.
Hypostas
2015-05-21
En briljant svensk film som är stjärnspäckad och mycket, mycket speciell. Stark fyra.
AlbertSpica
2014-03-11
Tragikomik på ganska hög nivå av ett gäng rätt duktiga skådisar, snyggt ljussatt, schysst användning av olika färger samt många riktigt bra låtar på soundtracket. Förstår inte varför den har blivit så sågad? är det för hur den ser ut? eller för att folk tröttnade på att se en deprimerad persbrandt i en bil efter "Dag och natt"? skitsamma, jag tyckte den va riktigt bra och betydligt mer full av liv och rörelse än just tidigare filmen "Dag och Natt".
punksvamp
2013-11-12
det var den knasigaste film jag har set på länge fy fan
cristian81
2013-10-18
Skiftar snabbt och ofta mellan starka scener och riktigt dåliga. Dialogen är ibland usel och inte trovärdig. Replikerna som flickan har passar inte alls ett barn vilket gör det hela rätt dumt. Godkänt får BBO dock tack vare Persbrandts tragiska men rätt humoristiska karaktär
Ningyou
2013-01-22
Efter 'Dag och natt' hade jag höga förväntningar och de slogs i botten redan efter några minuter in i filmen. Sjukt pinsamma och orealistiska dialoger fick mig att stänga av innan jag sett ens halva filmen. I regel stänger jag aldrig av en film innan slutet och betygsätter inte heller om jag sett klart, men den här gången måste jag varna mina medmänniskor. Se den inte! Typiskt svensk pinsam film.
JackMicro
2012-08-28
Bra skådespel från alla parter
Xenox
2012-07-15
Annorlunda och udda.
Visa äldre kommentarer »