1.9

Bait

En stor tsunami drabbar Australiens västkust. En grupp av överlevande har tagit skydd i ett översvämmat shoppingcenter men mitt ibland dem i det mörka vattnet väntar hungriga tigerhajar, den mest våldsamma haj som existerar.

Originaltitel Bait
Alternativ titel Shark
Regissör Kimble Rendall
Manus Russell Mulcahy, John Kim
Genre Action, Thriller, Skräck, 2010-tal
Skådespelare Phoebe Tonkin, Julian McMahon, Sharni Vinson, Xavier Samuel, Cariba Heine, Alex Russell, Lincoln Lewis, Alice Parkinson, Dan Wyllie

2017-11-01
Håller med om att Hajen är avsevärt bättre men den här filmen är faktiskt också bra på sitt sätt. Bait är en spännande, underhållande och stundvis ganska rolig film som är klart sevärd.
produr
2017-04-02
Har jag gett Shark Night en etta kan jag ju inte ge Bait mer.Dom är lika fåniga båda två.Det var någon som jämförde Baits effekter med Hajen. Hajen från 1975 slår den här med effekter tusen ggr om .Hajen är världens bästa hajfilm .Ska man jämföra med den så måste man komma med mer än det här och då menar jag inte bara effekterna.Urfånig film
Murvel48
2016-10-16
Jag räknade med ett bottennapp så det blev en klart positiv överraskning.
Kimchi
2016-09-04
Filmtipset är trasigt. Jag älskar hajfilmer. Rek 1:a. Bullshit, det här är en riktigt bra hajfilm. Okej specialeffekterna är inte svinbra...det var dem inte i spielbergs hajen heller som man rullade runt på hjul. Men en bra grund för storyn, flera bra skådisar (Vinson), roliga repliker och blodtörstiga hajar.
F-M-J
2015-05-15
Ett sömnpiller som inte infriade mina förväntningar. Själva idén blir oerhört svår att köpa från första början eftersom det är översvämmat av logiska luckor. Stark etta.
Vasp
2015-02-15
Den har vad en haj film ska ha och är lite bättre än haj film genomsnittet på allt den har så en 3:a ska den allt ha. Skulle vara coolt att se den i 3d nån gång.
Elizadushkufan
2014-09-05
Filmen var oväntat, bättre än vad jag hade förväntat mig. Kanske berodde det på att Tonkin, McMahon och Lewis medverkade i den. De andra var helt ok de med. Det hände väl inte så jättemycket i filmen i sig, men tycker ändå den förtjänar en trea, då den ändå höll sig flytande ;)
Pos
2014-09-03
Lika kass som rolig!
peterclash
2014-08-29
Bästa hajfilmen sen Hajen.
Lotso
2014-07-12
I sin helhet en okej film. Ja den är förutsägbar, kliché och dum men det struntar jag i. filmen är underhållande som fan och detta främst på grund av handlingen. Jag hade önskat mer mord men filmen lyckades komma undan då den blev en mer spännande film om överlevnad och det funkade alldeles bra. Sammanfattningsvis finner jag filmen ungefär i samma veva som Snakes on a Plane. Dum, förutsägbar, kliché men jag diggade skiten ur den!