2.6

Bad Things

David Walsh får sparken från jobbet och blir dumpad av sin flickvän. Slackerpolaren tycker att David klarar sig lika bra ändå.

Originaltitel Employee of the Month
Regissör Mitch Rouse
Manus Mitch Rouse, Jay Leggett
Genre Drama, Komedi, 2000-tal
Skådespelare Matt Dillon, Steve Zahn, Christina Applegate, Andrea Bendewald, Jay Leggett, David Pasquesi, Peter Jason, Paul Dooley, Mary-Joan Negro, Noel Gugliemi, Dave Foley, Renee Albert, Fiona Gubelmann, Jenna Fischer

Skapad 2019-10-29 av paycheck
David Walsh får en helvetes dag. Han blir sparkad från sitt jobb på banken och flickvännen dumpar honom. Hans slackerpolare sedan länge tycker inte att det spelar någon roll. Han röker hasch oc...   Läs mer »

Howler19
2018-03-19
Upplösningen är så horribelt billig att vilken film som helst hade kapsejsat. Inte för att det var särskilt bra fram tills dess heller, men det gick i alla fall att se utan att få cancer.
KyLLo
2015-09-10
Jag tycker om att den är lite skruvad och inte förutsägbar. Är dock för b och inte särskilt sympatisk.
Ihsahn
2010-07-10
Wild things någon?
Andreas83
2010-07-01
Hade kunnat bli något om det inte vore för den helkonstiga finalen där man i försök att vara originell helt tappar huvudkaraktären.
yrkeschaufföre
2007-08-21
Steve Zahn är väldigt bra i sin genomäckliga roll, annars är den inte så mycket att hurra för. Den lyckades iofs lura mig flera gånger. Kul att se Dave Foley i en annorlunda roll.
nillas
2007-08-03
Vad Fargo sa. Usel film, riktigt usel. Försöker vara cool. Misslyckas. Försöker vara skruvad. Misslyckas. Försöker vara klurig. Misslyckas.
LittleBigAun
2007-07-10
Skön film
Tjafs
2007-06-17
Jag avskydde den - fram till de sista 20 minuterna. Slutet älskade jag. Ganska svårt att betygsätta.
polaren
2006-12-16