2.1
2.1
Bad Boy
Egoistiske Doug Menford har massor av charm, men ingen stil. För Doug, som av kollegorna kallas Dawg, är kvinnor bara till för engångsligg. Men när han möter den bistra advokaten Anna blir det andra bullar. Anna förvaltar dödsboet efter Dougs mormor som har lämnat efter sig ett miljonarv till Doug. Men villkoret för att få tillgång till arvet är att han - med Anna som vittne - ska be om ursäkt till sina tidigare älskarinnor.

Originaltitel | Bad Boy |
Alternativ titel | Dawg |
Regissör | Victoria Hochberg |
Manus | Ken Hastings |
Genre | Drama, Komedi, Romantik, 2000-tal |
Skådespelare | Denis Leary, Elizabeth Hurley, Steffani Brass, Eddie Adams, Mia Cottet, NiCole Robinson, Alice Amter, Vanessa Bell Calloway, Elaine Hendrix, Jackie Tohn, Alex Borstein, Elizabeth Rossa, Julia Murphy, Annie Sorell, Alicia Lorén, Will Sasso |
En totalt galen film, med en lika sjuk story#) Men absolut jag älskade Learys totalt ego/anti-sociala roll. Scenen där han kör upp med feta mercan o pumpar musik vid begravningen är fan guld!") och även episoden med den galna katt-psyk-bitchen lol)2+
Det här kan faktiskt på allvar vara den absolut sämsta filmen jag sett.
Den här filmen var bra, kul och helt enkelt sevärd :)
Nja... Har sett betydligt bättre filmer i mina dagar.
En svag fyra. En trea hade definitivt varit för lite!
tyckte absolut inte att det fanns någonting givande i filmen. Leary är som vanligt ganska rolig men lever inte ut ett dugg.
En oerhört tunn film, som endas hade för avsikt att banka in moralkakan i skallen...Ehhhh nej tack.
Leary regerar, men vem i herrans namn kom på idén att ge Hurley en filmroll?
Hurley igen.
Suuper film. Fråga mig inte varför jag gillar den.
Den kickar mig i mitt aas!
4:a
Jag kan tycka att den är väldans charmig. Gillar Leary i snuskrollerna..