Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.2
av 5

Baby Driver


En ung begåvad flyktbilsförare som arbetar för olika bankrånare får problem när ett rån går fel.


Originaltitel Baby Driver
Regissör Edgar Wright
Manus Edgar Wright
Genre Action, Kriminalare, Thriller, 2010-tal
Skådespelare Ansel Elgort, Lily James, Kevin Spacey, Jon Bernthal, Jamie Foxx, Jon Hamm, Eiza González, Flea, Sky Ferreira, Lanny Joon, R Marcos Taylor, CJ Jones, Lance Palmer, Paul Williams (III), Hal Whiteside, Hudson Meek, Wilbur Fitzgerald, Big Boi, Killer Mike
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1537
Filmnummer 122218

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


DOKAN
2023-09-02
Riktigt uppfriskande actionrulle med glimten i ögat som dock tappar en del mot slutet då det börjar bli för allvarligt och blodigt. Många läskiga skurkkaraktärer (Foxx är värst!) och Spacey är cool som bossen (hoppas nu att han - när han är frikänd från pojkövergreppen - börjar filma igen!). Elgort är charmig i huvudrollen som den unge babydrivern.
Andreas_
2023-04-10
Helt okej actionfilm med snyggt filmade biljaktscener men inte mer än så tyvärr, hade högre förhoppningar efter all överskattad hype denna film fått på t.ex imdb men blev väldigt besviken, den är underhållande helt klart men inte så pass att man sitter på nålar eller bryr sig nämnvärt vad som händer eller kommer att hända, mycket är så extremt överdrivet också, många stora namn i rollerna men ingen som direkt utmärker sig av alla dessa duktiga skådespelare, det känns lite som att alla går på autopilot, kanske är manusets fel eller så är det regissören Edgar Wright som inte kan plocka ut det bästa av dom skådespelare han har till sitt förfogande, för stora duktiga skådespelare som Lily James, Kevin Spacey, Jon Bernthal, Jamie Foxx, Jon Hamm och Eiza Gonzalez borde kunna tillföra så mycket mer dynamik till filmen än dom gör, här känns det lite som att vilka skådisar som helst hade kunnat göra dessa roller, nya stjärnskottet Ansel Elgort är dock intressant att få ta bekantskap med då detta var hans stora chans till den stora scenen och visst han verkar duktig och kommer säkert bli något stort i framtiden men i denna film så var inte han heller särskilt märkvärdig men visst är många actionscener snyggt filmade och framförallt biljaktscenerna så därför landar ändå denna film på en stabil 3:a, det är som sagt helt okej och duger om man vill stänga av hjärnan för en stund och bara följa med strömmen utan större närvaro eller ansträngning, skulle inte rekommendera men skulle inte heller dissa, så en stabil 3:a blir betyget.
Nathalena
2022-08-26
Räknade till 3 scener som var sevärda, resten ..nja.
RichardEk
2022-02-07
Underhållande anslag, bra skådespelarensemble och en del spektakulära biljaktsscener gör den här filmen sevärd, om än inte så mycket mer. Ett genomgående problem i filmen är att dess lätt nihilistiska yta, visualiserad just som en snygg, cynisk berättelse kombineras med en ganska traditionell normativ berättelse säkert förankrad i nordamerikansk mytologi om kärlek och relationer. Det skär sig helt enkelt. Det som väger över är ett utflippat persongalleri, där i synnerhet Jamie Foxx och John Hamm måste haft roligt med sina karaktärer.
Sheepy
2022-01-23
Snygg, underhållande och fartfylld. Ett extra plus till Jamie Foxx som har en riktigt obehaglig och minnesvärd biroll.
Murvel48
2021-12-26
Jag gillade filmens ton rätt länge men sista halvtimman ballar det ur fullständigt. Och det vill aldrig ta slut…
dlu
2021-03-25
Glöm inte skämskudden.
amam
2021-03-11
Tänkte att den skulle vara lite bättre efter all bra kritik den fått men den hade lite väl orealistiska karaktärer och jag vet inte riktigt vad filmen egentligen hade för syfte. Svag trea.
finkan
2020-11-09
Gillar den
Mysharry
2020-10-16
Känns som en typisk lågbudget action. Skjuter lite coolt, bränner däck i parkeringshus, putar med läpparna. En sexan-film, helt enkelt. Det som får den att sticka ut är att att hjälten har någon form asberger. Men lite spännande blir det här och där.
Visa äldre kommentarer »