3.3
3.3
Baby Cart: Final Conflict
Ogami Itto har som uppgift att se till att att seppuku blir utförd och har endast Shogun själv som överordnande. Yagyu klanen med Retsudo i spetsen vill åt den åtråvärda positionen och bestämmer sig för att gillra en fälla för Ogami. Tillsammans med sin son Daigoro beger sig Ogami Itto ut på ett blodigt korståg för att göra upp Yagyu klanen en gång för alla.

Originaltitel | Kozure Ôkami: Sono chîsaki te ni |
Alternativ titel | Handfull of Sand, Lone Wolf & Cub: A Child's Hand Reaches Up |
Regissör | Akira Inoue |
Manus | Kazuo Koike |
Genre | Action, Drama, 90-tal |
Skådespelare | Masakazu Tamura, Tatsuya Nakadai, Isao Hashizume, Kimiko Ikegami, Renji Ishibashi, Shima Iwashita, Yûko Kotegawa, Toru Masuoka, Yushi Shoda, Kunie Tanaka, Mayumi Wakamura |
Filmnummer | 41945 |
Nejnejnej. Meh. Nej.
va tusan e detta för film?? missat den totalt.. o jag ÄLSKAR de tidigare.
Man kan inte göra en Lone Wolf & Cub-film nästan helt utan blod, så som sådan är den inte jättebra. Som film i övrigt är den dock helt okej.
Fint med ett mer jordnära och känslosamt porträtt. Härligt med mycket inklipp av naturbilder och snyggt foto i övrigt. Bra, snygg och mer realistisk svärdteknik. Och skönt att slippa barnvagnen tycker jag.
Mycket snygg och välgjord film. Jag saknar barnvagnen, men Masakazu Tamura var bra i rollen som en mera känslosam Ogami Itto. En av de bästa Lone Wolf and Cub filmerna.