2.5

Austin Powers in Goldmember

Dr. Evil och hans medhjälpare Mini Me lyckas ta sig ut från det rymningssäkra fängelset där de hålls inspärrade. Den hemlige agenten Austin Powers måste rycka ut för en tredje gång och återställa ordningen.

Originaltitel Austin Powers in Goldmember
Regissör Jay Roach
Manus Mike Myers, Michael McCullers
Genre Komedi, Action, Kriminalare, Äventyr, 2000-tal
Skådespelare Michael Caine, Mike Myers, Robert Wagner, Michael York, Fred Savage, Seth Green, Verne Troyer, Beyoncé, Mindy Sterling, Carrie Ann Inaba, Diane Mizota, Nobu Matsuhisa

dudson
2020-07-04
Sjukt stört underhållande Powers rulle#) Känns verkligen som dom växlat upp e.x.. antal steg på humor skalan// Klassiker med givna vrickade karaktärer..
Biberkolben
2019-03-27
De här filmerna är så otroligt sköna. Här finns humorn!
2018-01-23
Dom här filmerna är bara så otroligt fåniga. Var finns humorn?
Ful_fisk
2017-01-30
Svagast i serien absolut, men även ifall det finns långa transportsträckor väljer jag ändå med nöd och näppe att ge den godkänt. Här garvar man ändå högt emellanåt och visst är det kul att se alla karaktärerna igen (utom Fat Bastard). Är svag för kändis-cameos och här finner man ju något av det enormaste man sett inom den kategorin. Värd att se om man gillar ettan och tvåan och ifall man får lust att se om de två kan man gott ta sig an den här trean också.
yrkeschaufföre
2016-09-12
Om man inte gör misstaget att se den i nära samband med de andra två så håller den sig på godkänd.
wasteoftime
2016-08-21
Nej, nej och åter nej. Det fick inte lika illa sist som jag försökte se den här, och fick stänga av efter en halvtimme, men nu hade jag lite förströelse vid sidan av filmen, och orkade ta mig igenom den, Den absolut enda ljuspunkten i den här filmen är de förstra två minutrarna, men sedan är det bara bajsbrunt. Vilket ju är en passande färg, för filmen.Jag förstår inte hur jag en gång i tiden kan ha tyckt att det här var underhållande. Men sådant är livet, antar jag. 3,5 på SH-skalan.
2016-08-14
Sämsta delen i serien. Inte det minsta rolig. På sin höjd är den måttligt underhållande men det är väl allt. Svag 2:a.
2014-10-25
Inledningen är störtskön med massor av Cameos. Väldigt kul. Jag måste säga att jag älskar denna humorn och när Dr Evil och Mini-Me rappar i fängelset till Jay-Z "Hard-Knock Life" så skrattar man hejdlöst. Jag säger också bara Seth Green. Är han bra, eller?
RyantheGuzz
2013-02-02
Varför finns det ingen nolla?
PeterTheW
2012-12-01
Fånig som de andra, men någonstans finns det några småbitar som är roliga. Främst alla cameos i början o slutet.