Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.4
av 5

Attack Force


Lawson förlorar sitt attack-team i en kallblodig attack. Han börjar undersöka de konstiga omständigheterna som ledde till förlusten. Spåren leder honom till CTX Majestic, en topphemlig militäroperation. Militären vill hålla operationen dold och gör allt för att röja honom.


Originaltitel Attack Force
Regissör Michael Keusch
Manus Joe Halpin, Steven Seagal
Genre 2000-tal, Action, Drama, Science Fiction
Skådespelare Steven Seagal, David Kennedy, Adam Croasdell, Ileana Lazariuc, Lisa Lövbrand, Evelyne Armela O'Bami, Emanuel Parvu, Michael Carter
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 228
Filmnummer 47647

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer2015-06-16
Den sämsta Seagalfilmen jag har sett, ganska underhållande och bra men kvaliteten är låg. En svag like.
Robkiller
2013-11-18
Seagal kutar runt i jakt på en ny drog... låter ju inte helt orimligt; tyvärr så blir det i alla fall en riktigt usel film av det... kassa skådisar, dålig action, ursäkt till handling och sedan börjar de av någon anledning dubba Seagal efter halva filmen... varför??... undvik detta.
RichardEk
2013-07-19
Actionsoppa utan tydlig riktning eller mål. Seagal verkar inte ha velat vara med, eller så har väldigt mycket ändrats i postproduktionen, för hans röst är dubbad vid flera tillfällen. Så det är en katastrof på många sätt, med ett science fiction - tema vi sett alltför många gånger. Frågan är: Kommer Steven Seagal någonsin att medverka i en bra actionfilm igen?
dudson
2013-03-06
Helt klart en av herr fiskmås allra sämsta filmer och det säger inte så lite det! men får ge han en eloge som försöker Iaf -1
FilmGuden
2011-07-15
Höjer till godkänt. Rätt rolig och alltid kul blandning med action och skräck. Så dum historia att den kan ha sin lilla plats i en Kalkon-samling.
tobr0003
2011-06-06
Filmen i sig är skrattretande och i slutminuterna tar den priset, det är ett stort sår på den onda tjejens ena bröst och i nästa klipp har det bytt sida, sedan byter det tillbaka igen (vid 1:28:08). Troligen kom de på att det skulle vara tuffare om hon vände sig åt vänster istället för höger, och istället för att ta om senen så spegelvände de bara just det klippet. Snacka om teckan på att detta är en B-film.
johli260
2010-12-21
Haha, Seagal blir dubbad. Vad är detta?!?

2010-06-14
Sjukt roligt att se en dubbad Steven Seagal :D. De ska tydligen göra detta om skådespelaren snackar för tyst vid vissa tagningar eller om de skriver om och de har inte råd med att få honom att göra om det. Typisk B-film :D. Denna får iaf en 1a :D
mindcooler
2010-01-09
Undrar varför jag inte har kommenterat den här. Kanske blev jag chockad av vilket fruktansvärt skit det var!
hanuman
2009-11-23
Hahaha...Inga kommentarer
Visa äldre kommentarer »