Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.2
av 5

Att göra en pudel


Rita arbetar som hundfrisör på en liten salong på Söder i Stockholm. På den lilla fritid hon har tar hon hand om sin väldigt krävande fostermor Edith. Dagarna är långa och slitsamma för Rita som känner sig allt mer trängd i sin situation och drömmer om ett eget liv. Med hjälp av hemhjälpen Samir lyckas Rita ta ledigt en helg för att söka vägledning till förändring. Knut jobbar som hårdnackad journalist på en stor kvällstidning. Han rör sig ledigt och lätt i Stockholms innerstad och känner alla av betydelse. På uppdrag av redaktionschefen åker Knut på kurs för att skriva om flummiga vägar till självuppfyllelse. Där träffar han Rita som lever ett liv helt olikt hans eget och obetydligt i hans sociala kretsar.


Originaltitel Att göra en pudel
Alternativ titel To Make a Poodle, White Trash
Regissör Anette Winblad
Manus Kathrine Haugen
Genre Komedi, Romantik, 2000-tal
Skådespelare Eva Röse, Niklas Engdahl, Lena Nyman, Harald Lönnbro, Paula McManus, Eagle-Eye Cherry, Lotta Östlin-Stenshäll, Anders Palm, Bjørn Sundquist, Margaretha Byström, Mathias Evanne, Sofia Bach, Iwa Boman, Moa Westeson, Ing-Marie Carlsson, Lars-Erik Friberg, Paula McManus, Göran Forsmark, Mia Benson, Petra van de Voort, Jan Nyman, William Wahlstedt, Carla Abrahamsen
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1547
Filmnummer 38689

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Rai
2017-10-09
Eva Röse, nej, nej och åter nej... Sedan kan man ju faktiskt fråga sig vad filmen handlar om???
Murvel48
2017-09-08
En usel film på alla plan. Det är smått obegripligt hur man kan totalförstöra en idé (som inte ens den är särskilt bra) så kapitalt.
AlbinWesley
2016-01-06
Mycket hade kunnat göras mycket bättre, men jag tyckte den var bra nog. Finns många roliga bitar, de räcker långt.
Alice-Renee
2015-12-27
Vore det inte för Lena Nyman hade jag gett den en etta.
yrkeschaufföre
2014-01-27
Det har gått åtta år sen jag såg den sist och nu är den inte lika bra men jag brukar behålla mitt första betyg om det är rimlig så den behåller sin svaga, svaga fyra.
snyltare
2014-01-27
Supergulliga Eva Röse gör hela filmen! Simon och florist-Lisbeth funkar också bra, liksom Samir och Edith. Verkligen helt ok romkom!
ViolaIngeborg
2014-01-20
Ändå helt okej. Kollade på den med en kompis som älskar 'feel-good' och det höjde verkligen stämningen.
Valarn
2013-07-30
"På den lilla fritid hon har tar hon hand om sin väldigt krävande fostermor Edith". Bra beskrivning. Blase. Käck och usel. Manuset borde ha makulerats innan det skrevs.
Gigi1943
2013-02-08
Nää, den här var jättetrevlig (jag älskar Röse och Nyman), verkligen småmysig på alla sätt, gillade det där med butikernas placering vid en autentisk (?) trottoar. Skitgulligt! Men visst är Knutte (Niklas Engdal) lik Hugh Grant!!! Bra regi och kanonfint foto.
Xenox
2012-06-28
En dålig film helt enkelt.
Visa äldre kommentarer »