Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.5
av 5

Att fånga en mördare


Den sanna historien om jakten på en våldsam seriemördare som våldtog och dödade över 30 unga pojkar...


Originaltitel To Catch a Killer
Alternativ titel En mördares ansikte
Regissör Eric Till
Manus Jud Kinberg
Genre Mini-serie, Kriminalare, Thriller, Drama, 90-tal
Skådespelare Brian Dennehy, Michael Riley, Margot Kidder, Meg Foster, Martin Julien, Scott Hylands, David Eisner, John Boylan, Tony De Santis, Mark Humphrey, Gary Reineke, Tim Progosh, Timm Zemanek, Cynthia Preston
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 590
Filmnummer 4188

Recensioner

Skapad 2019-11-13 av Stygga-Vargen
Ibland kan jag ändra uppfattning om saker och ting - för åtskilliga år sen såg jag miniserien To Catch A Killer på VHS och då tyckte jag inte om den alls; då tyckte jag att den bara var seg oc...   Läs mer »

Kommentarer


Bumbi78
2022-01-16
En riktig klassiker och fortfarande riktigt bra. Det här är Dennehys show, fasen vad creepy han kunde vara.
gjoob
2018-01-10
Såg en 180-minutersversion fördelad på två delar. Brian Dennehy gör en fantastisk insats i rollen som John Wayne Gacy.
Stygga-Vargen
2016-08-13
Jag har sett Gacy och Dear Mr. Gacy också och även om de också är bra så är denna klart bäst! Brian Dennehy är väldigt övertygande! Väldigt spännande och välgjort!
Dream
2016-08-11
Den här klassikern får 3 timmar att kännas som 1 timme och det är inte ofta det händer! Fullständigt makalös spänning om en av dem värsta seriemördarna som funnits på denna jord, ifall man bortser från ("Terrorister och Nazister"!) Det blir inte mer spännande än så här, - Rekommenderas!!!!
Krille80
2014-10-25
Handlar om seriemördaren John Wayne. Detta handlar främst om det polisarbetet som till slut ledde fram till att man kunde fånga den respekterade affärsmannen Gacy. Serimördaren som dödade över 30 unga män.
skallecalle
2013-11-25
Ooooh creepy!
Screwface
2012-09-07
Brian Dennehy är ruskigt övertygande. Mycket sevärd film. Svår att hitta på DVD.
DrSayer
2011-11-29
Spännande och frustrerande. Kunde dock varit lite kortare. Värd en trea av det starkare slaget!
Semiramis
2011-09-06
Riktigt bra skådespelarinsatser. Filmen är intressant, men jag tycker att fokus inte ligger helt rätt, och som någon tidigare påpekade är det lite märkligt att de gör en sann historia så osann...
ami86
2011-07-09
På tok för långdragen, hade tjänat på att förkortas ner med en timme. delen med mediumet var i princip helt fabricerad, det stämmer visserligen att de försökte ta hjälp av ett medium vid namn Dorothy Allison, men hon gav absolut ingen information av värde, faktum är att de ödlsade timmar på att köra omkring med henne för att leta efter kroppen, men hon lyckades aldrig guida dem rätt. Visst förstår jag att man ville göra filmen lite mer intressant genom att ta med ett övernaturligt inslag, men eftersom jag är smått allergisk mot "synska" personer som ska beblanda sig i polisutredningar tyckte jag enbart att det var störande och tramsigt. I övrigt är det Brian Dennehy som gör filmen. Han var verkligen som klippt och skuren för rollen.
Visa äldre kommentarer »