2.1

Atlas

I en dystopisk nära framtid har artificiell intelligens (AI) gjort uppror och sedan blivit krossad, men ledaren för AI-revolutionen har flytt från jorden. Efter 28 år har man funnit ledaren för upproret och nu står den slutgiltiga striden för dörren.

Originaltitel Atlas
Regissör Brad Peyton
Manus Leo Sardarian, Aaron Eli Coleite
Genre Action, Science Fiction
Skådespelare Jennifer Lopez, Simu Liu, Sterling K Brown, Mark Strong

karlmats
2024-08-26
Det känns som en typisk högbudgetrulle som Netflix brukar spotta ur sig. Dialogen är ganska dålig, effekterna imponerar inte heller och det är inget vi inte sett förut. Trots att jag gillar genren ser jag få anledningar att rekommendera den här. Att J-Los karaktär heter Atlas Shephard är droppen som får bägaren att rinna över, en ganska svag 2a.
amam
2024-07-06
Pinsam och töntig i sista akten, då de släpper alla försök till någon riktig story eller handling.
Adeoo
2024-07-06
Jennifer Lopez skådespel är tyvärr väldigt svagt och hennes karaktär är ointressant. Dialogen är platt och de försökte ha med lite humor och skämt vilket egentligen är positivt men jag kände att det inte funkade alls i denna, det blev nästan bara pinsamt. Det positiva är att det är bra CGI och den hade en del häftiga/snygga scener. Vill man bara ta det lugnt och känner för att kolla på en sci-fi/action och inte har några höga förväntningar, eller om man tycker om mecha mycket så funkar den men för mig så var den inte tillräckligt underhållande.
Djason
2024-06-10
Actionpackad ja, välgjord ja, nyskapande nja, är Lopez bra nja! Men 2 inoljade A.I är den värd.
isecore
2024-06-03
Det första man måste göra är att bortse från den störtlöjliga premissen. Sen får man en mecha-actionfilm med Jennifer Lopez som skriker sarkastiska repliker till en tvåbent stridsvagn på främmande planet.