Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3
av 5

Asteroid City


"Asteroid City" utspelar sig i en fiktiv, amerikansk ökenstad cirka 1955. Agendan för en Junior Stargazer/Space Cadet-konferens (organiserad för att sammanföra studenter och föräldrar från hela landet för gemenskap och vetenskaplig konkurrens) blir spektakulärt avbruten av världsomvälvande händelser.


Originaltitel Asteroid City
Regissör Wes Anderson
Manus Wes Anderson, Roman Coppola
Genre Komedi, Romantik, Science Fiction, 60-tal
Skådespelare Jason Schwartzman, Scarlett Johansson, Tom Hanks, Jeffrey Wright, Tilda Swinton, Bryan Cranston, Edward Norton, Adrien Brody, Liev Schreiber, Hope Davis, Steve Park, Rupert Friend, Maya Hawke, Steve Carell, Matt Dillon, Hong Chau, Willem Dafoe, Margot Robbie, Tony Revolori, Jake Ryan, Jeff Goldblum, Sophia Lillis, Fisher Stevens, Rita Wilson, Mellanie Hubert, Jarvis Cocker, Deanna Dunagan, Bob Balaban
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 131
Filmnummer 145727

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


PeterTheW
2023-10-08
Alla involverade har troligen skitkul när de spelar in, men det är inte så jäkla kul att se om jag ska vara ärlig. Några sköna grejer och förbaskat snyggt, såklart, men menlöst och lättglömt.
Ghostface
2023-08-28
Ett sceneri som är en fest för ögat, som alltid och som nästan alltid passar perfekt med det monotona skådespeleriet man alltid ser hos WA.
Ful_fisk
2023-07-29
Man vet lite vad man får av Wes Anderson numera. Det var alltså ett tag sedan han överraskade. Detta är lite "ännu en film". En delikat fröjd för ögat givetvis, ett par schysta garv, bra skådespeleri och allt sådant. Men innehållsmässigt ganska tunt. Här finns en massa meta och en slags poäng av hur poänglöst det hela är, och visst visst, men kanske inte något som sätter sig på djupet. Allt som allt en hyfsat underhållande film, men ingen av regissörens bättre.
Starkbröl
2023-07-16
Om någon bara kunde låsa in WA i den där källaren han rymt från, där han satt lugnt och byggde sina modelltåg och -städer, så skulle vi slippa sånt här. Inramningen med en teaterföreställning är avslöjande och det slår mig att de flesta WA-verk antagligen skulle passat bättre som absurdistiska produktioner på en scen. Dock tillför det faktiskt något till denna film, som fortfarande inte är "bra" (jag ogillar WA) men stilen i det inre skådespelet är lättare att svälja. Tyvärr har ju även det yttre samma stil, även om det är svartvitt. Märkligt att hela Hollywood kommer springande när WA visslar, kanske finns det ett pretto-konto att fylla.
Commandante
2023-06-13
Wes Andersons filmer börjar mer och mer få karaktären av kollon där en extremt kändistät uppsättning skådisar har kul ihop. Resultatet är rätt tunt, men samtidigt väldigt egensinnigt och roligt. Svag 4:a.
Jockflake
2023-06-13
Klassiskt Wes Anderson hantverk, alltid en fröjd att skåda. Lite spretig kanske, hade varit en bättre film, om man inte hållt fast vid alla "lager" ända tills slutet.
Markezzo
2023-06-11
Medvetet förvirrad kan jag bara säga.