1.9

Asta Nilssons sällskap

Asta Nilsson är gammal och en dag står hon i ett trapphus i Stockholm och vet inte var hon är. Till hennes undsättning kommer en propert klädd herre och erbjuder sig att följa henne hem. Problemet är bara att Asta inte vet var hon bor. När de till slut hittar den lägenhet där Asta i alla fall tidigare har bott, blir rollerna plötsligt ombytta.

Originaltitel Asta Nilssons sällskap
Alternativ titel Vem var George?
Regissör Gösta Ekman, Marie-Louise Ekman
Manus Marie-Louise Ekman
Genre Drama, 2000-tal
Skådespelare Gösta Ekman, Sven Lindberg, Anneli Martini, Johan Wahlström

yrkeschaufföre
2014-09-22
Jag är ledsen men det här vara bara för konstigt. Visst, dialogen är välskriven men ologisk och ointressant.
Gigi1943
2014-07-23
Den började väldigt bra och jag såg fram emot fortsättningen men efterhand blev den mer och mer konstig och obehaglig, det var ju Papphammar och det är inte så kul med en gammal människa i fokus.
Raimo_1985
2014-07-17
En mycket svag trea till den här konstiga konstfilmen för skådespeleriet, mest one man show av Ekman men Sven Lindberg är också bra. I övrigt mycket konstigheter och obegripligheter, men konstigt nog går tiden. Jag vill ge den lägre betyg men kan inte.
AlbinWesley
2014-07-17
Absurdismen går lite över styr, och jag finner dialogen lite väl teaterartad. Det är synd, för det hade kunnat vara så mycket bättre.
KyLLo
2014-07-17
Väldigt teatral. Om man blundar kan man tro att det är en scenföreställning. En del lustiga repliker, men annars ointressant.
von_fantasy
2013-01-24
Någon som vet om filmen kommer ut på dvd?
NoWireHangers
2007-05-09
vill se den. känns som SFI borde kunna fixa så den kommer på dvd när de nu lagt så mycket pengar på den.
pfmagnusson
2006-12-18
Den fick 5 000 000 i förhandsstöd av Svenska Filminstitutet, sågs av endast 1.108 biobesökare under 2005. Det innebär att staten sponsrade varje biljett med 4.513 kronor...
Hinkellmann
2006-08-20
var mest jobbig att kolla på..
Illuster
2006-05-12
Klart sevärd i all sin konstighet, jag var mkt road med tanke på att jag egentligen inte förstår vad filmen går ut på.