Assassin's Creed: Lineage
Giovanni är en lönnmördare som lever under 1400-talets pånyttfödelse av Italien. Vid starten av den nya eran planeras en konspiration av en familj: att störta den mäktiga Medici-familjen och förstöra ett likriktat Italien. Som en lönnmördare,måste Giovanni möta sina hot och få upprättelsen på rätta spår.

Originaltitel | Assassin's Creed: Lineage |
Regissör | Yves Simoneau |
Manus | William Reymond |
Genre | Äventyr, Kortfilm, Action, Mini-serie, 2000-tal |
Skådespelare | Romano Orzari, Manuel Tadros, Claudia Ferri, Jesse Rath, Devon Bostick, Alex Ivanovici, Michel Perron, Arthur Grosser, Shawn Baichoo, Peter Miller (II), Harry Standjofski, Frank Fontaine (II) |
Riktigt bra gjort, förvånande faktiskt. Men ett bra sätt att spendera en halvtimme, som dessutom går ganska så fort
Mycket snygg. Klart det är en teaser för spelet, bara att luta sig tillbaka och njuta av det.
Snygg, men känns mest som en väldigt lång trailer.
Fantastiskt snygga miljöer, med detaljer som stämmer otroligt bra överens med andra spelet. Det här hade nog kunnat bli riktigt bra som en långfilm. Nu känns det som att man kastas rakt in i mitten av nånting, och precis när det börjar bli intressant så är det slut. Det kan därför inte bli högre betyg än 3 i min bok. Dock helt klart sevärt om man gillar franchisen.
Den var bra.. kort.. men hoppas det kmr en till
En kort film som känns som om den just börjat när den slutar.
Det hade varit intressantare om det hade varit mer bakgrundshistoria så att man förstod politiken bakom det hela men den innehåller en del ok strider och jag gillar den lite halvt grafiska looken. Den här filmen är ju egentligen bara en teaser för att hypa spelet och det funkar säkert.
Lite småsnygg, men som sagt bara intressant som prolog till spelet.
Jag fattar ingenting! Vilken flopp! En film full av en massa intros, man bara väntar på att den ska börja... gäääsp!
Den var hyfsad. Roliga stridscender men annars tråkig. Tycker man endast ska se den om man spelat spelet.