Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.8
av 5

Assassination Nation


Historien om några tonårsflickor i småstaden Salem vars privatliv blir internationellt mediestoff efter att de utsatts för en hackerattack.


Originaltitel Assassination Nation
Regissör Sam Levinson
Manus Sam Levinson
Genre Drama, Komedi, Kriminalare, Thriller, 2010-tal
Skådespelare Odessa Young, Suki Waterhouse, Abra, Hari Nef, Bill Skarsgård, Joel McHale, Bella Thorne, Anika Noni Rose, Colman Domingo, Maude Apatow, Cody Christian, Kathryn Erbe, Susan Misner, Danny Ramirez, Kelvin Harrison Jr, Joe Chrest, Lukas Gage, Jeff Pope
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 65
Filmnummer 128343

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Asmorod
2021-09-26
For the lulz
emmycaution
2020-11-10
En film som ingav ungefär samma känsla som Spring Breakers men den här var snäppet mörkare. Visst, exakt det som händer i den här filmen är inte helt trovärdigt men den porträtterar ett stort samhällsproblem och minst sagt problematiska attityder mot unga tjejer som är väldigt verkliga.
Supernaut
2020-07-27
Som att bli påkörd av en lastbil, på ett bra sätt. Otroligt jobbig bitvis, inte på grund av våldet, utan hur äckligt bra den porträtterar utsatthet och allt som är jobbigt med att vara tonåring. Även snygga referenser till filmernas vars axlar den står på. Snygg, välspelad, tajt manus, känslosam och helt enkelt bra.
ASSFACE
2020-06-26
Sista 30 min var så bra!
ekback
2019-07-09
Der blir lite väl långsökt hur folk drar slutsatser och reagerar utifrån vissa händelser, men bortsett från det så tycker jag ändå filmen är sevärd då den tar upp ett flertal intressanta ämnen. Skådisarna är helt ok, handlingen och ett fåtal karaktärer är tillräckligt intressanta och i slutändan bjuds det på både action, splatter och andra överraskningar. Kul med lite omväxling också att filmen använder språk och film/klipp-stil som speglar dagens sociala medier och direktkommunikation.