Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.3
av 5

Assassination Games


Två av världens bästa lönnmördare går motvilligt ihop för att ta ner ett gemensamt mål.


Originaltitel Assassination Games
Alternativ titel Weapon
Regissör Ernie Barbarash
Manus Aaron Rahsaan Thomas
Genre Action, Thriller, 2010-tal
Skådespelare Jean-Claude Van Damme, Scott Adkins, Kevin Chapman, Valentin Teodosiu, Ivan Kaye, Michael Higgs, Marija Karan, Andrew French, Serban Celea, Marioara Sterian, Alin Panc, Kris Van Damme, Bianca Brigitte VanDamme
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 241
Filmnummer 91639

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Gordyal
2019-04-12
Totalt intetsägande film med en överårig Nötknäppar-Klåddan som faktiskt inte tillför ett dyft. (4/15)
Raimo_1985
2018-03-04
Van Dammen sköter sig extra bra men ändå med vissa trötthetstendenser som lyser igenom, men han har mer utrymme än i många andra sentida produktioner med karln. Han behöver dock ta mer utrymme. Scott Atkins är så tråkig och sammanbiten och fantasilös så räkneverket i dvd-spelaren stannar. Skurkarna är rejält töntiga karikatyrer, vi tittare bjuds även på en märklig Al Pacino Gudfadern 2-imitation. Haha! Svårt att känna något för någon i filmen, utöver tjejerna och sköldpaddan. Mycket blodig hämd och som föregående talare haajen sade, ett pissgult filter ligger över bilden. Vet inte vad de vill uppnå med det. Nä, det här var snabbt glömt.
ulpe01
2017-05-05
Hade större förhoppningar än jag borde haft kanske. Delar av filmen är lovande, men brist på bra action gör det här till en rätt tråkig historia. Och Adkins håller inte måttet gentemot Van Damme. Suck.
Scooterpie
2014-05-17
Unket. Riktigt, riktigt unket.
haajen
2014-01-24
Storyn är, till en början, inte helt usel men det är på tok för lite action och tillsist blir det bara för lökigt. Och varför ser filmen ut som om ngn pissat på negativet?
Almgren
2013-08-08
Så jävla dålig att man knappt tror det är sant. Kasta inte bort din tid på detta!
RichardEk
2013-07-09
Van Damme sparkar på och spelar frånkopplad lönnmördare med viss bravur. Det är kanske den enda rollen han kan spela bra, en person som kämpar med att återfå ett etiskt engagemang och som väljer att sparka sig fram mot målet. Så filmen går visst att se även ifall ramverket är B-filmens bakgator, utspelandes i Rumänien, med skurkar som bryter på gangsterengelska ("I will crush him!" etc.). Vill du se en våldsam om än inte särskilt spännande film är "Assassination Games" så god som någon.
Bumbi78
2012-06-12
Van Damme kan agera och det är ändå en rätt schysst actionthriller. Men med både Atkins och honom borde det varit mer action.
staten
2012-06-09
Stark tvåa. Stundtals riktigt stilsäker film. Adkins och Van Dammes karaktärer kompletterar varandra bra och skurken är faktiskt sagolik. Storyn håller väl ihop sådär och filmen håller inte alltid för sitt relativt låga tempo. Minus för de trista interpol-agenterna. Det snygga fotot är en bonus.
StureStenhög
2012-04-19
Oväntat bra måste jag säga. Klåddan verkar ta helt rätt riktning i det här stadiet av sin karriär och spelar här en mer sofistikerad karaktär än vad man är van med, han hinner faktiskt med att spela både fiol och schack under filmens gång. Överhuvudtaget gillar jag persongalleriet och skådespelarna sköter sig helt okej för den här sortens film, storyn känns även den ovanligt genomarbetad och intressant. Lite kul repliker och en sköldpadda på det, och det kan inte gärna bli annat än en trea
Visa äldre kommentarer »