Ascension
Efter 51 år av en 100-årig resa genom rymden sker ett mord på en ung kvinna ombord på det enorma rymdskeppet Ascension.
Originaltitel | Ascension |
Regissör | Mairzee Almas, Nick Copus, Stephen Williams, Vincenzo Natali, Robert Lieberman |
Manus | Philip Levens, Adrian Cruz, Melody Fox |
Genre | Drama, Science Fiction, Mini-serie, 2010-tal |
Skådespelare | Tricia Helfer, Gil Bellows, Brian Van Holt, Andrea Roth, Brandon P Bell, PJ Boudousqué, Brad Carter, Ryan Robbins, Wendy Crewson, Jacqueline Byers, Tiffany Lonsdale, Lauren Lee Smith, Al Sapienza, Ellie O'Brien, John Ralston, Amanda Thomson |
Sci-fi drama med tv-budget... risiga skådespelare och rätt seg, men ändå inte helt ointressant.
Tja, den höll intresset uppe i samtliga sex delar och mot slutet satt jag rent av och längtade till uppföljaren. Samtidigt är det ofta usel regi, styltigt framförda dialoger och förhastade händelseutvecklingar. Synd att något som skulle kunna blivit så bra bara resulterar i mellanmjölk.
Sjukt bra ju. Vill veta mer! Hoppas nån plockar upp det här.
En film som kanske snarare bör kallas en mini serie. Spännande, intressant, gripande så att säga. Men den lämnade mig hängande så att säga.
Bra och skulle vilja se mer.
Väldigt intressant idé och alltid kul med konspirationer. Hade en hel del störiga moment men som helhet var det klart sevärt!