Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.5
av 5

Arne Dahl: Dödsmässa


En tidig morgon utsätts ett bankkontor i centrala Stockholm för ett våldsamt rån men när polisen stormar lokalen är rånarna spårlöst försvunna. Händelsen förbryllar A-gruppen som, under överinseende av amerikansk underrättelsetjänst, får ta hand om utredningen. När de hittar ett märkligt gömställe i banklokalens vägg med spår av hemligheter från det kalla krigets dagar inser man snart att rånarna bara är brickor i ett större spel. Ett spel som snart kommer att skörda fler offer.


Originaltitel Arne Dahl: Dödsmässa
Regissör Lisa Farzaneh
Manus Erik Ahrnbom, Linn Gottfridsson
Genre Action, Kriminalare, Thriller, 2010-tal
Skådespelare Shanti Roney, Vanna Rosenberg, Magnus Samuelsson, Alexander Salzberger, Vera Vitali, Niklas Åkerfelt, Alexander Karim, Malin Arvidsson, Natalie Minnevik, Kenneth Milldoff, Pelle Axnäs, Sasha Becker, Jonas Bergström, Kicki Bramberg, Göran Engman, Sovi Rydén, Ulric von der Esch, Maria Grip, Olle Jernberg, Johan Lindell, Bo Lyckman, Alexej Manvelov, Lars Göran Persson, Adam Pålsson, Samuel Vauramo
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 183
Filmnummer 115813

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Xeno
2019-07-21
Usla skådespelare och icke trovärdiga relationer eller dialoger. Handlingen som så är klart intressantast hittills. Det ger betyget svag trea.
StureStenhög
2017-01-31
Den bästa i serien så här långt, och det beror primärt på att det här är den bästa historien hittills. Jag gillar att det kretsar kring kvarlevor från kalla kriget, och mysteriet kring rånet bygger man upp bra. Man kan förvisso emellanåt ifrågasätta polisarbetet och enskilda karaktärers ageranden, och visst är det fortfarande tafatt och tramsigt på sina ställen, men ändå mindre än vad det brukar vara i de här filmerna. Att mer fokus ligger på kriminalfallet och mindre på privatlivet är trots allt positivt. En svag trea låter kanske inte jätteimponerande, men allt är ju relativt
mammene
2016-11-20
Nja, här går det utför lite och på tomgång känns det som. Ingen, eller lite känsla mellan skådespelarna, den jag gillar bäst är Magnus Samuelsson som har växt, samtidigt tror jag att han är sig själv, lite lagom cool. Sedan funderar jag? kan skurkar vara hur idiotiska som helst, det blir lite larvigt! Men jag fortsätter titta för det har en dragningskraft!
Portugallien
2015-11-24
2+
Zebulonm
2015-06-21
skär ner på allt jävla kärleksdravel så blir det klart bättre!! En svag trea blir betyget

2015-03-29
Marginellt bättre än sjätte filmen, men inte mer än godkänd. Anmärkningsvärt logiska brister i manuset. 4/10
KyLLo
2015-03-19
Första delen i den här tudelade filmen var intressant, men vad hände sen?
filmfreak1
2015-03-11
Marginellt bättre än förra delen. Börjar bra, men mot slutet blir det lite pinsamt här och där. Ersättaren till Matias Varela håller inte alls.
Bozze80
2015-03-09
Klart intressant historia, som nog hade kunnat bli riktigt tät och bra i rätt händer (och skådespelare). Nu blir det knappt godkänt, men bra söndags underhållning är det!