Armitage III: Poly Matrix

År 2046 har människans aggressiva expansion i solsystemet resulterat i att planeten Mars koloniserats. Här bor människor tillsammans med högteknologiska robotar i enorma städer som sträcker sig mot den röda himlen. Det är hit detektiven Ross Sylibus beger sig för att söka nya utmaningar och han blir varse att inte allt är ren idyll i de artificiella städerna. Folks attityd på Mars jämt emot robotar har med tiden bara blivit allt värre. Paranoia, diskriminering, massavrättningar och lynchningar av artificiellt liv blir följden av detta. Situationen förvärras ytterligare när en ny illegal typ av robotar löper amok, och dessa kopplas till mystiska mord. Ross Sylibus får assistans av sexbomben Naomi Armitage för att lösa dem en uppgift som är allt annat än okomplicerad.

Originaltitel Armitage III: Poly Matrix
Alternativ titel Armitage III: Polymatrix
Regissör Takuya Sato
Manus Chiaki Konaka
Genre Animerad, Thriller, Science Fiction, Anime, 90-tal
Skådespelare Elizabeth Berkley (röst), Kiefer Sutherland (röst)

bloodmilk
2007-09-12
Nja...hyfsad. Fångade dock inte mitt intresse helt och fullt. En svag trea.
Anaythea
2007-01-23
Ingenting speciellt, en sådan standardanime som man glömmer efter en vecka. Typisk ghost in the shell stil.
yangbo
2006-09-23
med tanke på de tidigare kommentarerna och vad jag hade läst om filmen innan så var detta en positiv öerraskning, svag 4a, men klart underhållande
matso815
2006-07-17
Tyckte den kändes lite seg. Dessutom hade lyckats hitta helt fel röst till Armitage.
claudiomarino
2006-07-13
Intressant tema, men den amrikanska dialogen är hemsk.
Anaythea
2005-10-27
Eftersom jag sett miniserien och inte filmen sätter jag en 3:a på den. Bra skildring av ett futurisktiskt samhälle likt I, Robot. Eftersom det här antagligen är amerikaniserad skit så får den lägre.
Godzillasaurus
2005-10-04
Med originalljudspår och som den skall vara (det vill säga uppdelad i fyra delar) så är detta en femma. Som det är nu: tvåa.
Creap
2005-06-21
Kiefer var väl ingen höjdare, och den var fragmentarisk och osammanhängande. antar att det kan bero på att den tydligen var ett ihopklipp från en serie.
annakhai
2004-11-04
Halva 'I, Robot', fast åtta år tidigare, och lite coolare.
yidaki
2004-10-26
mini-serien, som den är ett ihopklipp från, är mycket bättre. se den istället, "bara" fyra delar lång.