billiga elavtal
billiga elavtal

Armbryterskan från Ensamheten

Mitt ute i Lapplands ödemark, ligger den lilla byn Ensamheten. Här bor 16 personer som alla är släkt med varandra. Det skulle kunna vara som vilken by som helst, om det inte var så att många delar en ovanlig passion: 10 av dom bryter arm. I Ensamheten bor Heidi Andersson. Hon är 23 år och trefaldig världsmästarinna i armbrytning. Gemenskapen i byn har lärt Heidi att "Ensam är man stark och kan nå långt, men tillsammans är man starkare och når längre".

Originaltitel Armbryterskan från Ensamheten
Regissör Lisa Munthe, Helen Ahlsson
Manus Lisa Munthe, Helen Ahlsson
Genre Dokumentär, 2000-tal

Skapad 2019-11-24 av paycheck
Heidi Andersson, 22 år, är trefaldig världsmästare i armbrytning. Hon bor i byn Ensamheten i Lappland där det bara bor 16 personer och alla är släkt. Man får följa Heidi och hennes kamp mot a...   Läs mer »

picklessmulan
2013-11-22
Tycker detta var en mycket intressant Dokumentär!! Gillas som den sportfåne man är. Se Den!!!
Ola_Schubert
2013-03-15
En mysig dokumentär och Heidi verkar vara en läcker tjej! Men fy fan för att bo i Ensamheten. Det hela räcker väl inte fram till en fyra i betyg men väl till en mycket stark trea.
elzplz
2012-01-11
alla tuffa tjejer får bra betyg av mig. därav får denna filmen en fyra, trots att mitt intresse för armbrytning är rätt ynkligt.
tummeliten
2010-07-28
Väldigt intressant och väl berättat. Fan vad spännande det är när hon är på VM!
knudwig
2010-05-23
Lite för slarvigt ihopsatt, men ändå ganska charmig med repliken "Ställ dig på Kent!" som filmens absoluta höjdpunkt.
Semiramis
2010-02-15
Väldigt charmig dokumentär!
Squalid
2010-01-20
Hur ointressant kan en armbryterskas liv bli på en skala? Jag brydde mig till och med mindre än jag trodde om jag ska vara ärlig.
karlmats
2009-05-19
Lite småintressant dokumentär som aldrig lyckas bryta barriären mellan mig och armbrytning som sport. Norrländska gubbar har ju ofta en viss charm, speciellt när de försöker sig på engelska och visst blir det lite spännande att följa mästerskapet men så mycket mer än så blir det inte.
Noseman2005
2009-03-03
Ett respektfullt porträtt av ett annorlunda livsöde.
el_bocadillo
2008-10-11
Tanken var nog god, men satan vad slött och segt det här är!