Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.3
av 5

Kamp till döds


Historien utspelar sig i en dystopisk värld där en fighter är sponsrad av läkemedelsindustrin, fullpumpad med de senaste drogerna. När hans syster råkar illa ut får han en chans att rädda henne, men givetvis är det mer på spel än vad det först verkar.


Originaltitel Arès
Alternativ titel Ares
Regissör Jean-Patrick Benes
Manus Jean-Patrick Benes, Benjamin Dupas, Allan Mauduit, Jérémie Guez
Genre Drama, Thriller, Science Fiction, 2010-tal
Skådespelare Ola Rapace, Micha Lescot, Thierry Hancisse, Hélène Fillières, Ruth Vega Fernandez, Eva Lallier, Élina Solomon, Yvon Martin, Pierre Perrier, Emilie Gavois-Kahn, Jo Prestia, Louis-Do de Lencquesaing, David Migeot, Vincent Parisi, Philippe Paimblanc
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 47
Filmnummer 124410

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Hanness
2022-11-27
Får bli en stabil tvåa i betyg.
KyLLo
2018-04-17
En våldsam film som visar en mardrömsbild av framtiden, där allt handlar om medicin, marknadsföring, kraftmätning och gambling. Tänkvärd och inte helt tagen ur luften ändå. Bra dystopisk stämning i filmen. Men den som vill se en solskenshistoria och har svårt för grovt våld bör definitivt välja något annat.
Bumbi78
2017-11-11
Rapace snackar franska och sköter sig bra i ett dystopiskt framtida Paris. Märkt av begränsad budget, men lyckas ändå bli en hyfsad action med lite hjärna bakom.
stgurgel
2017-10-26
Smutsig cyberpunk som jag gillade riktigt mycket trots att det väl egentligen var simpel testosteron-action av åttiotalsmodell
Christofer
2017-08-30
Mest imponerande var väl att Rapace lyckats behålla Farang-kroppen. Skämt åsido, det gick att kolla på och var inte helt värdelöst även om det aldrig blev direkt jättebra.
mwollin
2017-05-11
En modern gladiator film och ett framtida Paris som styrs av stora företag. Ola Rapace gör en bra tolkning på en överraskande tät film. Lite kort men filmen var slut där, inget var tillagt bara för att vara där.