1.3
1.3
Arctic Predator
Ett gäng utforskare på antarktis letar efter vraket av ett 1800-talsskepp. Efter att teamet grävt upp en utomjordisk isvarelse som varit begravd över 200 år så vaknar den till liv, dödar teamet och börjar röra sig mot fastlandet där det suger värmeenergi från jorden.

Originaltitel | Arctic Predator |
Alternativ titel | Frost Giant |
Regissör | Víctor García |
Manus | Rafael Jordan |
Genre | Action, Science Fiction, Thriller, 2010-tal |
Skådespelare | Erbi Ago, Velizar Binev, Lucy Brown, Dean Cain, Louisa Clein, Mike Straub, Steven Waddington, George Zlatarev, Laia Gonzàlez, Iliana Lazarova, Mike Johnson (II) |
Såg lite på början. Manuset var kasst och effekterna... Nej, inget jag ser vidare på..
Såklart otroligt dålig lågproduktion men passar perfekt en bakis söndag i brist på annat! sen gillade jag monstret som var rätt coolt och som sköt istappar ur händerna Lol)
SyFy anfaller igen... med ett utomjordiskt rovdjur.... av is.. på sydpolen! Som vanligt bjuds det på skitfula effekter, tråkig dialog, kassa skådespelare och risig handling... som väntat alltså.. var det nåt att se... det kan man väl inte påstå.
Riktigt, riktigt rutten rulle.
Det värsta jag har haft oturen att se..och jag har sett en hel del tvivelaktiga insatser genom åren!