Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.6
av 5

Aquaman


I Aquaman får vi följa halvmänniskan och halvatlanten Arthur Curry på hans livs resa ? en resa som inte bara tvingar honom att möta sitt sanna jag, utan också upptäcka om han är värdig det han föddes till en kung.


Originaltitel Aquaman
Regissör James Wan
Manus Will Beall, David Leslie Johnson-McGoldrick
Genre Action, Äventyr, Science Fiction, Fantasy, 2010-tal
Skådespelare Jason Momoa, Amber Heard, Willem Dafoe, Patrick Wilson, Nicole Kidman, Dolph Lundgren, Yahya Abdul-Mateen II, Temuera Morrison, Ludi Lin, Michael Beach, Randall Park, Graham McTavish, Leigh Whannell, Andrew Crawford, Sophia Forrest, Natalia Safran, Robert Longstreet, Julie Andrews (röst), Djimon Hounsou (röst), John Rhys-Davies (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 788
Filmnummer 127859

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Ima_Tree
2023-11-09
Den här typen av filmer har gått varvet runt så sjukt många gånger nu. Ett tag kändes de lite kul. Nu känns det som om jag ätit samma pizza varje dag i tio år. ????
StureStenhög
2021-05-23
Det här är åtminstone den bästa filmen i DC-universumet så här långt. Jag hade väl dock hoppats på att det skulle vara mer flippat och dumroligt, det känns ju som att det fanns potential till det, men i vanlig ordning tar den sig själv på lite för stort allvar. Men det är lite kul med undervattensvärldarna och effekterna ser överlag bra ut. Aquaman framstår också som en helt okej karaktär, och Momoa är helt okej i rollen. Roligt förstås att få se Dolphan också, hans ariska uppenbarelse gör sig bra i undervattensmiljö. Annars är väl storyn ungefär vad den alltid är i sådana här filmer, men underhållningsvärdet är iaf dugligt rakt igenom. Tvåan är hyfsat stark denna gång
vonadel
2021-03-16
Snygg, men tappar i story o skådespel. 6/10
Gordyal
2021-02-08
I sina bästa stunder är den hyfsat underhållande, i sina sämsta: fantastiskt usel. (4+/15)
Murvel48
2020-11-26
En stereotyp story, stundtals fånig dialog och alltför överdrivna fighter - men effekterna var ju helt sanslösa och miljöerna enastående. Sen var det lite spännande också...
RichardEk
2020-11-01
Inte alls oäven superhjältefilm. I min mening står inte DC så långt bakom Marvel när det gäller kvalité, och den här står sig bra i konkurrensen. Formeln följs, men det är inte hela världen när det endast är underhållning för stunden. Överlag bra rolltillsättning, inte överdrivet sentimental eller bombastisk och mycket action.
skitbad
2020-09-04
Det här är fullständigt horribelt! Något av det värsta jag sett på jävligt länge...
Rai
2021-01-16
Nej vet du vad! Alldeles för mycket Sagan om ringen, Harry Potter, Star Wars, Wonder woman o.s.v för att detta skulle bli en egen film. Dessutom var filmen rörig med alla sina effekter så man nästan fick ont i huvudet...
schramm
2020-01-13
fyfan för den här filmen!
HerrNenne
2020-01-05
Riktigt stabil. Är väldigt bra i början och väldigt bra i slutet. I mitten är det en massa actiontrams med slagsmål och jakter men när man börjar komma in på större frågor så blir det bättre. Är alltid en sucker av att behöva vara/visa sig värdig, så jag faller för det här. Några riktigt balla scener när Aquaman använder sina krafter också.
Visa äldre kommentarer »