Appleseed Saga: Ex Machina
Deunan och Briareos tjänstgör båda i elitstyrkan E.S.W.A.T som är det bästa förbandet i Olympus. Men deras dagliga rutin störs när en experimentell bioroid vid namn Tereus blir skickad för att ansluta sig till enheten. Tyvärr så är det inte allt utan en konspiration försöker just att ta över världen och göra om den till sin avbild.

Originaltitel | Ekusu makina |
Alternativ titel | Appleseed 2, Appleseed: Ex Machina |
Regissör | Shinji Aramaki |
Genre | Anime, Animerad, Action, Drama, Science Fiction, 2000-tal |
Skådespelare | Ai Kobayashi (röst), Jûrôta Kosugi (röst), Rica Fukami (röst), Takaya Hashi (röst), Rei Igarashi (röst), Yasuyuki Kase (röst), Yûji Kishi (röst), Kong Kuwata (röst) |
Den första var riktigt bra med en bra story, även om den här uppföljaren var lika snygg som den första så är storyn för tunn för att jag ska kunna ge den högre betyg... Tråkig och förutsägbar men gillar man Appleseed ska man naturligtvis ge den en chans och se den!
Animeringen är precis som i ettan bra i miljöer och actionssekvenser, men fruktansvärd på karaktärerna. En inte mycket mer än halvintressant story som tyngs ner av allt för stora logiska hål i manus. Tycker dock att det finns kvaliteér och Appleseed-världen har vuxit sig starkare här i andra filmen och är något man vill se mer av, dock med bättre insatser än det här.
mycket snygg film. japaner är som alltid bäst på grafik.
alltså den var helt ok även om jag kände att storyn var förutsägbar och platt jämfört med den andra. Sedan att jag bara kunde välja engelska eller tyska som talande språk sänkte ju det ytterligare med tittandet.
Inte en film jag direkt kommer se igen.
Jag gillade verkligen den första filmen, men den här engagerade inte alls. Mycket teknik, lite hjärta.
galet förutsägbar, en riktigt ovärdig uppföljare. hyffsat nära till en tvåa men ... nä
Skräp. Stela, livlösa animationer och pissdålig story.
Rolig action film, men det är ju djup som en vatten pöl... som fördunstar.
Poäng för en stark kvinnlig karaktär.
Gene Roddenberry vrider sig i graven...
Går bra att kolla på en tråkig eftermiddag när flickvännen är på jobbet.