3.6

Apollo 11

Utformad från en nyupptäckt trave av 65mm film, och mer än 11 000 timmar okatalogiserade ljudinspelningar tar Apollo 11 oss direkt till NASA: s mest berömda uppdrag - det som satte första människan på månen och för alltid gjorde Neil Armstrong och Buzz Aldrin till välkända namn. Sedd från astronauternas perspektiv, teamet i Mission Control och de miljontals åskådarna på marken får vi uppleva de dagar och timmar under 1969 när mänskligheten tog ett av de största stegen i vår historia.

Originaltitel Apollo 11
Regissör Todd Douglas Miller
Genre Dokumentär, 2010-tal

Rele
2021-05-02
En spännande och bra dokumentär. Kennedy Space Center i Florida kan man se det mesta av Apollo 11:s utrustning! Jag ger en stark trea.
xpndr
2021-02-20
Mycket spektakulära och häftiga bilder men samtidigt inte så engagerande. Som dokumentär känns den rätt trist.
ShenLong
2020-01-17
föll mig i smaken
goeran
2019-07-20
Utmärkt dokumentärfilm (med många snygga återupptäckta filmsekvenser) om den första bemannade rymdfärden till Månen som det var mycket lämpligt att se just den 20 juli; exakt 50 år sedan The Eagle landade. Betyg 3.
myslas
2019-07-02
Fantastisk dokumentär där Miller och resten av teamet gjort ett oerhört jobb med att gå igenom allt material och få det att se så här bra. Såg den i IMAX-format och man satt som på nålar trots att man vet hur allting går. En tidig Oscar-favorit.