Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.3
av 5

Anything for Love


Kate är en framgångsrik företagsledare inom fastighetsfinansiering, men kärleken har hon det svårare med. Kates assistent registrerar en profil på en dejtingsajt och uppger Kates yrke som VD-assistent. Jack är en sjuksköterska som har svårt att konkurrera på dejtingmarknaden mot läkare och advokater, så hans kompis Reggie ändrar Jacks yrke till läkare på dejtingsajten. Kate och Jack börjar dejta, men vad händer när sanningen kommer fram?


Originaltitel Anything for Love
Regissör Terry Ingram
Manus Barbara Curry
Genre 2010-tal, Komedi, Romantik
Skådespelare Erika Christensen, Paul Greene, Antonio Cupo, Ali Liebert, Patrick Gilmore, Tom Butler, Dylan Schmid, Jordana Largy, Nicole Major, BJ Harrison, Ryan Alexander McDonald, Alex Kliner, Jake T Roberts, Juliana Wimbles, Chris Shields, Donny Lucas
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 19
Filmnummer 122408

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


deswhip
2017-07-15
Kommentarerna nedan stämmer till 100%. Handlingen är väldigt vardaglig, det finns ingen twist eller något oförutsägbart över huvud taget. Ändå känns storyn inte det minsta trovärdig... Huvudkaraktärerna känns menlösa, jag antar att det ingår i konceptet att hålla budgeten superlåg, så inga skådisar man har sett förut, jag kan till och med tänka mig att de jobbar gratis för erfarenhet och för att kunna utöka CV't. :) Jag känner mig generös som ger den en svag tvåa. Det finns iaf en lite rolig scen och den kvinnliga huvudkaraktären är rätt snygg.
TJ
2016-09-25
Hallmark är en hel koncern som bara gör helyllefilm. Okänt för mig för bara några pr sen, att sådant ens fanns. Till Sverige kommer action och liknande, aldrig amerikanskt helylle, och det är en jättegrej i USA. Så jag ger betyget fem, trots att jag ännu inte sett den. Fem, för att vi saknar den här typen av film. Behandlar helt vardsgliga saker, inte ufon, gangsters eller tokaction. Det är ett glapp som behöver fyllas.
ulpe01
2016-06-28
Hallmark-romantik, så det är tillrätralagt och kontroverslöst enligt deras vanliga mall. Dumt, dumt, dumt, har de hört talas om kommunikation nån gång? Får en tvåa bara för att det ändå är rätt sött och romantiken lyser med sin frånvaro i min verklighet...