Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.8
av 5

Anything for Jackson


Efter att ha förlorat sitt enda barnbarn i en bilolycka kidnappar Henry, en läkare, tillsammans med sin fru Audrey sin gravida patient med avsikt att utföra en "omvänd exorcism" för att placera Jackson, barnbarnet, i patientens ofödda barn. Det tar inte lång tid att räkna ut att Jackson inte är den enda ande som de sörjande farföräldrarna bjöd in till sitt hem. Nu är det ett lopp mot tiden för paret, liksom den gravida kvinnan, för att hitta en väg ut ur den hemsökelse de har dragit över sig själva.


Originaltitel Anything for Jackson
Regissör Justin G Dyck
Manus Keith Cooper
Genre Drama, Thriller, Skräck, 2020-talet
Skådespelare Sheila McCarthy, Julian Richings, Konstantin Mantelos, Josh Cruddas, Yannick Bisson, Lanette Ware, Claire Cavalheiro, Scott Cavalheiro, Daxton William Lund, Kaitlyn Leeb, Rebecca Lamarche, Jayne Eastwood (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 33
Filmnummer 139137

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


amam
2022-11-12
Filmen led litegrann av sin brist på budget och det finns just inte så där jättemycket i den som är minnesvärt. Stabila insatser av de flesta skådisarna däremot.
Moj
2020-12-05
Den här gillade jag. Den åstadkommer mycket med små medel och solitt skådespel. Sista akten har inte samma skärpa som de tidigare, lite för många idéer kläms in mot slutet och berättandet blir lite luddigt, men på det hela taget klart sevärd!