Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.5
av 5

Antlers


Historien om en småstadslärare och hennes bror, den lokala sheriffen, som möter en ung student som bär på en skrämmande hemlighet.


Originaltitel Antlers
Regissör Scott Cooper
Manus Scott Cooper, C Henry Chaisson, Nick Antosca
Genre Skräck, Mysterium
Skådespelare Keri Russell, Jesse Plemons, Jeremy T Thomas, Graham Greene (II), Scott Haze, Rory Cochrane, Amy Madigan, Cody Davis, Sawyer Jones, Arlo Hajdu, Dendrie Taylor, Emily Delahunty, Jesse Downs, Katelyn Peterson
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 99
Filmnummer 136665

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Andreas_
2023-04-01
Åh herregud vilken besvikelse, väntade länge på att denna film skulle släppas då regissören Scott Cooper är riktigt bra och att trailern såg väldigt spännande ut men detta hade lika gärna kunnat vara ett avsmitt av X-files eller Supernatural och det hade fungerat mycket bättre, det blir aldrig spännande, det blir aldrig läskigt och visserligen så är vi inte bortskämda med filmer om den gamla folkmyten Vendigo men dom lyckas inte förmedla den till något vettigt här heller, manuset är simpelt och patetiskt som i dom flesta skräckfilmer idag, alltså inget nytt och jag kan inte förstå hur en regissör som Scott Cooper ens ville ta i denna med tång, han har som sagt gjort så många bra filmer men det är drama som han uppenbarligen ska hålla sig till och inte skräck...däremot så var effekterna bra, klart mycket bättre än många marvel filmer t.o.m och skådespelarna var riktigt bra, kul att se Keri Russell igen då hon är en duktig skådis som alltid levererar och samma sak med Jesse Plemons men det räcker ingenstans när ett manus är så fånigt dåligt skrivet att man hellre tittar i telefonen än på filmen, monstret i sig är snyggt gjort men slutet är så patetiskt om man tänker på hur det har agerat i hela filmen annars och slutet var väl spiken i kistan för detta fåniga spektakel, så detta är inte bra men visst kan den duga i brist på annat att titta på, betyget blir en stabil 2:a för bra skådisar och snygga effekter, då det är allt denna film kan leverera.
Djason
2022-10-15
Gillar den även om slutet kanske kommer lite väl plötsligt. Snyggt gjord och med bra skådisar.
Tatty
2022-04-24
Lite läbbigt men spännande.
vonadel
2022-01-21
Helt ok. Bådar gott när man åtminstone känner igen några av skådisarna i en skräckfilm. Håller inte riktigt hela vägen för ett bättre betyg dock. 6/10
Sodastream
2022-01-17
Hade nog varit bättre att gå in i denna och inte förvänta sig en skräckfilm. Det är en tragedi skulle jag säga. Läs novellen (googla) också. Rekommenderar The ritual eller In the earth för för folk horror.
Jockflake
2022-01-12
Ganska Ok film, tappar på slutet. Förtjänar mer än en tvåa tycker jag nog, svag 3'a.
ekneB
2022-01-06
Inte så bra som förväntat men ändå bra, skådespelet är bra och lagom kusligt. Gillar utseendet på Wendigon som påminner om utseendet på monstret från The Ritual
PeterTheW
2021-12-16
Väldigt snygg (Fram till slutet), suggestiv och småskön stämning, väldigt bra skådisar. Men det går ju åt helvete mot slutet.
Sjöbusen
2021-11-01
Filmen var väl inte särskilt läskig. Men jag tyckte väldigt mycket om folklore delen i filmen, jag har nog aldrig sett Wendigo-myten gestaltats bättre på film. Betyget tre kanske är lite högt, men man är ju en sucker för folklore.