Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.5
av 5

Ant-Man and The Wasp: Quantumania


Scott Lang och Hope Van Dyne, tillsammans med Hank Pym och Janet Van Dyne, utforskar Quantum Realm, där de interagerar med konstiga varelser och ger sig ut på ett äventyr som går utöver gränserna för vad de trodde var möjligt.


Originaltitel Ant-Man and The Wasp: Quantumania
Alternativ titel Ant-Man 3
Regissör Peyton Reed
Manus Jeff Loveness
Genre Drama, Action, Äventyr, Science Fiction, Fantasy
Skådespelare Paul Rudd, Evangeline Lilly, Jonathan Majors, Kathryn Newton, Michelle Pfeiffer, Michael Douglas, Randall Park, Corey Stoll, Bill Murray
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 190
Filmnummer 143398

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


RichardEk
2023-06-21
Visuellt mycket underhållande inledningsvis. Fantasirikedomen hos det kreativa (pårökta?) filmteamet är hög och det gör sitt bästa för att skapa nya världar. Men efterhand ersätts fascinationen av en viss mättnad och den vanliga kampen mot en ond figur med sin armé går lite på rutin. Hela Ant-Mans entourage visar sig vara fantastiska slagskämpar på det där helt orimliga sättet, och självklart har vi en tonårsdotter som är extra makalös på att klara sig ur kniviga situationer och på att slåss. Det blir ändå en trea, för filmen är ändå på det hela underhållande, för stunden.
Andreas_
2023-05-29
Bra start på fas 5 i marvel/disneys MCU, mycket bättre start än på förra fas 4, denna levererar precis som den utlovar, suveräna CGI effekter och spännnade action, precis som en bra MCU film ska ha, skämten är nedtonade så att även vi vuxna kan uppskatta filmen mer än t.ex urfåniga Thor Love and Thunder som var horribel med massa skämt för endast under 5år...denna lite mer seriös i tonen även om det finns lite skämt här och var men alldeles lagom. Detta är då den tredje solo filmen med antman och den är mycket bättre än den andra filmen som var fruktansvärt dålig, inte bättre än första filmen dock, den håller fortfarande plats 1 av dessa solo filmer med och om Antman. Många bra skådisar med igen och i stort sett samma gäng som i dom tidgare filmerna utöver Scott Langs dotter som vuxit upp och är med betydligt mer i denna och dessutom utbytt med en annan skådespelerska, annars är suveräne Michael Douglas, Michelle Pfeiffer och Evangeline Lilly med igen, även Corey Stoll som var skurken Yellowjacket i första filmen är tillbaka om än något omgjord till en annan karaktär och sen har vi det nya stjärnskottet Jonathan Majors som spelar den nya skurken Kang som tydligen ska vara det nya stora Avengers hotet i kommande filmer, han gör sin roll väldigt bra och jag ser framemot att se mer av honom, han spelar som sagt Kang som det finns många versioner av, ena mäktigare än den andra och vi får se en version av honom i slutet av Loki serien också, i denna tredje Antman film så hamnar dom alla tillbaka i The Quantum Realm som dom räddade Pfeiffers karaktär ifrån i film nummer 2 och wow säger jag bara, effekterna är makalöst bra och eftersom jag läst serietidningarna om just Quantum Realm så är jag impad hur bra dom fått till världen från serietidningarna, mycket välgjort och härligt annorlunda från alla andra filmer som utspelas i vår värld så att säga. Jag såg denna film på IMAX ska tilläggas, kanske inte får samma dynamiska effekt hemma på en liten tv eller dator, speciellt inte om man har en kass tv men rekommenderar ändå alla marvel och Antman fans att se denna, den är bra och betyget blir en mycket stark 3:a, så pass att 4:an är nära
Rune2000
2023-05-19
Rätt poänglös och humorbefriad Marvelfilm. Paul Rudd är fortfarande bra i huvudrollen och Jonathan Majors hade bra närvaro under de dramatiska scenerna. Men de flesta andra karaktärer kändes irrelevanta och saknade karaktärsutveckling.
amam
2023-05-10
Helt klart den sämsta av de tre Ant-Man filmerna med ett sjukt svagt manus och jättetrist att de fegade ur så mycket hela tiden. Att dra bort uppmärksamheten från Ant-Man och istället lägga ganska mycket skärmtid på de bleka och platta karaktärerna från resten av Ant-Man familjen försvagar filmen ytterligare.
karlmats
2023-05-09
Kanske den bästa av de tre Ant-Man-filmerna men det säger väl inte så mycket egentligen. Paul Rudd är inte superhjältematerial och Evangeline Lilly är en begränsad skådis som funkade i Lost men inte så mycket mer, hennes frisyr är här också helt obegriplig. Men inledningen är lovande, när de slängs ner i quantum-världen är allt sjukt snyggt och kreativt och det påminner lite om en blandning av Valerian and the City of a Thousand Planets och Star Wars. Jag gillar alla filurer som bor där nere också och tänkte att nu har de tagit steget fullt ut och brutit med MCU-formeln som börjar bli tröttsam vid det här laget. Jonathan Majors har potential som badding och Pfeiffer och Douglas ger lite tyngd till casten också. Men efter nån timme eller så börjar kreativiteten avta och det blir mer av samma och jag klarar inte av att hålla engagemanget uppe hela vägen. Men det fanns iaf höjdpunkter här, det är väl värt en ganska stark 2a ändå tycker jag.
PeterTheW
2023-04-18
Snygg men tråkig
psyche_delic
2023-03-02
Senaste avsnittet av MCU, Ant-men and the Wasps. Den gjorde mig inte arg, bara uttråkad. Lite world-building i början hade potential men det blev inte så mycket av det, och resten av filmen var en enda lång slutstrid (den ofta tråkigaste biten i många MCU-filmer) mellan arméer där knappt någon dör som är mer än en (bokstavligen) ansiktslös soldat. Man bryr sig liksom inte. Slutpoängen kändes uppenbar väldigt tidigt och det gjorde allt annat ännu mer meningslöst, och tänker man för mycket på saker som varför karaktärer gör som de gör (so the movie can happen) så är det kört. Transportsträcka mellan mer intressanta avsnitt. Fortfarande en bättre Star Wars än det mesta Star Wars på den här sidan av millennieskiftet, men det säger mer om Star Wars…