billiga elavtal

billiga elavtal

Another Earth

En ambitiös ung student och en talangfull kompositörs vägar korsas på grund av en tragisk olycka samma natt som man upptäcker en dubblett av Jorden i vårt solsystem.

Originaltitel Another Earth
Regissör Mike Cahill
Manus Mike Cahill, Brit Marling
Genre Drama, Science Fiction, 2010-tal
Skådespelare Brit Marling, William Mapother, Jordan Baker, Flint Beverage, Robin Taylor, Matthew-Lee Erlbach, Meggan Lennon, AJ Diana, Kumar Pallana, Diane Ciesla

elibaaba
2020-04-24
Spretig och långsam.
nodon
2019-02-24
Intressant svag 3a
setterwall
2018-12-25
Filmen har två riktningar och bestämmer sig aldrig för vilken riktning den vill ta. Ena riktningen; relationen mellan kvinnan och mannen och den andra riktningen, storyn kring tvilllingplaneten. Filmen hade tjänat på att integrera tvillingplaneten mer in i storyn. Den hade också tjänat mer på att ha med den indiske mannen i fler scener. Den hade tjänat på att inte vara så otroligt långsam i tempot och ha så otroligt deprimerande vitbalansering. JAg förstår att filmskaparen vill få tittaren att hamna i liknande state of mind som huvudrollsinnehavaren men det gör inte filmen någon tjänst. När filmen är klar och har pågått i 90 min är känslan att filmen pågått minst dubbla tiden.
Murvel48
2018-07-16
En på sitt sätt välgjord och genomtänkt film men ändå hejdlöst tråkig.
Dangoh
2018-07-10
jag gillar INTE hur det här är en sci fi-film om vad som händer när vi upptäcker en tvilling-jord, utan mer en film som handlar om människor som lever i ... spya i munnen
Jamesa
2018-06-26
Helt ok, skönt tempo och berättande.
mammene
2017-09-22
Trodde hela tiden att det skulle bli något annat än det blev. Filmen tog en vändning som jag inte väntade mig. En lugn uppbyggnad med en underliggande spänning att nu händer det, men som sagt inte det jag väntade mig. En annorlunda S F och som skapade något att fundera över.
HerrNenne
2017-07-31
Jag gillar också hur det här inte är en sci fi-film om vad som händer när vi upptäcker en tvilling-jord, utan mer en film som handlar om människorna som lever i en sån värld där man upptäcker en tvilling-jord.
Dele
2017-06-24
En vacker, långsamt och ömsint berättad reflektion med en skör och fin atmosfär, som gör det mesta för filmen. Kul att oväntat upptäcka en sådan här liten personlig pärla.
arietis
2017-01-04
En otroligt vackert berättad film. Jag gillar att man inte gjorde en actionrulle av detta. (Det hade förmodligen kunnat bli en bra actionrulle, bakgrundsstoryn är spännande). Jag har just sett The OA, en serie som Brit Marlin har varit med och skapat, precis som med denna, och jag känner igen berättarspråket. Det stillsamma, lågmälda som lyckas förmedla så mycket känsla. Till och med passion och våldsamheter lyckas de skildra i samma ton. Jag älskar filmer som ger mig ett stort tolkningsutrymme och det gör den här filmen utan att för den skull lämna allt för mycket obesvarat. Tack vare den återhållsamma berättarstilen (omättade färger, stramt beskuren bild, stillsam nästan trevande musik...) så lyckas man skapa en film som faktiskt är spännande, helt utan actionscener. Jag håller med annihilat0r - slutscenen är makalös. Det är sällan några få sekunder kan ge så många svar och vara så full av känsla.