Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.9
av 5

Annonsera


Thor Modéen och Åke Söderblom är oense om reklamens makt över tvålförsäljning i denna fartfyllda fars. Håkan Westergren och Birgit Tengroth är det unga kärleksparet som till sist lyckas lägga upp en kampanj för den nya 13-tvålen med enormt resultat.


Originaltitel Annonsera
Regissör Anders Henrikson
Manus Roi Cooper Megrue, Walter C Hackett, Torsten Lundqvist, Börje Larsson
Genre Komedi, 30-tal
Skådespelare Åke Söderblom, Thor Modéen, Birgit Tengroth, Håkan Westergren, Eric Abrahamsson, Anders Henrikson, Ruth Stevens, Valdemar Dalquist
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 83
Filmnummer 9730

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Jeroda
2012-08-13
Älskar ju Söderblom och Modéen, det är svårt att tycka illa om en film som nån av dem medverkat i. Skrattade mycket under första halvan, fram till att den där jädra rasistiska affischen gjorde sitt inträde. Hade svårt att njuta efter det, därav trean.
sofieL
2011-09-02
Underbar!
Mareld
2010-02-03
Söderblom och Modéen är förstås så som de brukar och det är gott så. Karlsson var fin också, det var nästan roligast när han allittererade. Men ädelkapitalisten till lillkreuger störde mig. Man inser ju att all den där reklamen kommer underminera hans företagande som ett korthus byggt på såpa.
TobiasRydén
2009-09-12
Lite ironiskt att Söderbloms roll som gör reklam för 13-tvålen heter Bergman, när en välkänd regissör med det namnet 15 år senare på riktigt gjorde reklam för tvål (av märket Bris).
TobiasRydén
2009-08-16
Såg om den, och den förtjänar nog en svag fyra. Fördelaktigt högt tempo (ibland nästan så man knappt hänger med), en charmig Söderblom och en underbart vimsig Modéen. Men Anders Henrikson stjäl showen som den bortskämde men trevlige fjollige dandyn .
HerrArne
2008-08-23
Lättsam komedi som sprider glädje för stunden.
tadaa
2008-05-04
Så charmig att det inte finns ord. Toppen skådespel
FabianBom
2008-04-15
rolig film med tosse och söderblom
TobiasRydén
2008-01-12
Klassisk pilsnerfilm, ovanligt helgjuten för att vara en sån också. Kan bero på att det bygger på en pjäs. Åke Söderblom och Thor Modéen briljerar.
Rutger1
2007-09-06
Filmen bygger från början på en teaterpjäs vilket märks. Dock mycket rolig. Framförallt Anders Henriksson är suverän!
Visa äldre kommentarer »