3.6

Anne på Grönkulla - Fortsättningen

Baserad på L M Montgomerys böcker om den föräldralösa Anne, som kommer till Grönkulla. Detta är fortsättningen på Anne på Grönkulla som gjordes två år tidigare. Uppföljaren följer inte böckerna till punkt och pricka men är ändå ganska trogen originalet.

Originaltitel Anne of Green Gables: The Sequel
Alternativ titel Anne of Avonlea
Regissör Kevin Sullivan
Genre Familjefilm, Mini-serie, Drama, Romantik, 80-tal
Skådespelare Wendy Hiller, Colleen Dewhurst, Megan Follows, Jonathan Crombie, Frank Converse, Marilyn Lightstone, Schuyler Grant, Rosemary Dunsmore, Kate Lynch

2021-05-11
Tyvärr har jag inte läst fortsättningsböckerna om Anne så jag har inget att jämföra med, men jag tyckte nog detta var rätt trist film...
harrodling
2015-01-05
Mysig.
AmyTatti
2012-11-03
Fortsättningen lika fantastisk! Engagerande, poetisk och vackra miljöer.
Terran
2010-08-18
Bara för att det var kul med två killar från fina "Kids in the Hall", så blir betyget en fyra istället för en trea, trots den hemska Mr. Harris.
SalotSar
2010-08-10
Det var bättre förr!
charlie08
2010-08-03
Oh Gilbert Blythe, making my heart flutter like a butterfly.
fridenpaden
2008-04-22
Håller inte alls samma nivå som första miniserien, mycket pga att historien inte är lika intressant. Ändå så får den en fyra tack vare engagemang och karaktärerna.

2007-05-06
oj så bra! kul att se hur hon levde på Grönkulla och skillnaden mot flickskolan där hon börjar jobba. bra musik!
EmmaSkerfe
2007-01-30
lite som "lilla huset på prärien" där skådelspelarna verkligen växer i takt med filmerna. det gillar vi
Netza
2006-08-04