Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.8
av 5

Anne of Green Gables: The Continuing Story


...fortsättningen... Gilbert ger sig av till första världskrigets Europa för att hjälpa till som läkare. Kontakten bryts och Anne följer efter för att leta reda på honom.


Originaltitel Anne of Green Gables: The Continuing Story
Regissör Stefan Scaini
Manus Kevin Sullivan, Laurie Pearson
Genre Drama, Mini-serie, Romantik, 2000-tal
Skådespelare Megan Follows, Jonathan Crombie, Schuyler Grant, Patricia Hamilton, Patricia Hamilton, Greg Spottiswood, Cameron Daddo, Douglas Campbell, Janet-Laine Green, Martha Henry, Barry Morse, Dan Lett, Nigel Bennett
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 81
Filmnummer 21511

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


gubbenviktor
2014-07-24
Anne på Grönkulla tar slut efter de två första filmerna, vilka är solklara femmor. Det här är en helt onödig uppföljare. Den saknar känsla. Och Anne har tappat all sin charm, precis som Pippi Långstrump gjorde i sista filmen, På rymmen med Pippi Långstrump. Det här är en etta.
fridenpaden
2008-04-29
Första timmen är bra, även om mycket utspelar sig i New York. De resterande två timmarna i första världskrigets Europa blir till en thriller med en hemsk spionsoppa, som om Anne på Grönkulla skrivits av Forsyth eller Le Carré. INTE passande.

2007-05-06
kul att de gjort en uppföljare och med samma skådisar! lite känner man inte riktigt igen från de första filmerna, verkar inte stämmas övernes med böckerna 100% men bra musik och skådisar
EmmaSkerfe
2007-02-04
helt galet att göra en uppföljare 13 år senare men well well. synd att det inte är samma story som i böckerna, det förstör lite.
Kajsalia
2006-12-02
blev extremt besviken... men det e ju ändå anne
faith86
2006-01-17
Och denhär filmen är förrästen ännu mera fel än vad Frickis säger. Ingen åkte ut i första världskriget i böckerna. Ja utom sönerna Jem o Walter då. Men ingen kvinna iaf.
faith86
2006-01-17
Vad är detta??? Megan Follows kan väl inte ha medverkat i nåt så konstigt... Men det har hon visst. Och så sent som år 2000 också.
Frickis
2005-02-20
Hmm var dte inte annies dotter som åkte ut i kriget i boken och inte hon? trodde denan film var en forsättning dvs på böckerna så man skulel få se annie och deras barn mm!