Annapolis

Äventyr om en ung mans kamp för att överleva den stenhårda utbildningen vid en av världens tuffaste militärakademier. Mot alla odds får landsortskillen Jake Huard sitt livs dröm uppfylld när han blir antagen vid Annapolis. Men mellan Jake och officersdrömmen står hans kompanibefäl – den grymme och hänsynslöse marinkadetten Lt. Cole.

Originaltitel Annapolis
Regissör Justin Lin
Manus David Collard
Genre Drama, 2000-tal
Skådespelare James Franco, Tyrese Gibson, Jordana Brewster, Donnie Wahlberg, Vicellous Reon Shannon, Roger Fan, Wilmer Calderon, McCaleb Burnett, Jim Parrack, Brian Goodman, Katie Hein, Chi McBride, Heather Henderson, Charles Napier, Scott D Carson

Skapad 2019-11-09 av Loomis
Det finns många skäl till varför man utan att verka dum, både vid första och andra anblicken, tror att ”Annapolis” är en nyinspelning av klassikern ”En Officer och en Gentleman”. Så är ock...   Läs mer »

origC-J
2012-08-01
Jepp, intetsägande, oinspirerande och ooriginellt stämmer bra. Fantastisk klyschig film med osannolik story som egentligen inte har någon anledning att finnas till. Och vad gör James Franco i det här?
Rele
2011-12-07
Utbildning till en officerare kan vara hård om man visar för ofta egen vilja eller sticker ut för mycket från massan. Den här filmen visar detta bra. Jag ger en trea.
FlyingSaucer
2011-10-10
Vad måste man ibland inte genomlida pga nattjobb....
jonbo
2011-07-06
Bland det mest intetsägande, oinspirerande, ooriginella, tråkiga och repetitiva som gjorts. Borde vara en etta men Charles "Carved In Stone" Napier dyker ju upp en liten snutt.
ebbhead-
2010-11-14
Sån här film kom man möjligtvis undan med på 80-talet.
Djason
2009-10-09
Jag hyrde, jag såg och jag glömde ganska fort.
AsianDawn
2009-07-18
Jösses sicket trams! Den unge, snygge och vältränade arbetargrabben tvingas bokstavligen kämpa "mot alla odds" för att hålla sig kvar på sin utbildning. Men hallå! Har det inte gjorts en tredjedels miljard sådana här filmer redan, alla med lika förutsägbar handling och sockersliskig sensmoral? Nåväl, den här är i alla fall något unik i sin uselhet.
SalotSar
2009-07-18
Fascismen kommer nu från djungeln. Men vit arbetarkille tar upp kampen mot odjuret (scenen i ringen är obetalbar!). Fast King Kong var trots all sin mobbarmentalitet ändå en reko soldat (ja det såg vi sen i Irak...). Klassiskt. Men jävlar vad snygga uniformer!
Blink182
2009-03-31
Blir lite för fjantig för min smak och sen är Gibson så jävla ful när han ska se hård ut
Toymachine
2008-06-28