Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.2
av 5

Animal Kingdom


17-årige Josh hamnar efter sin mors död hos sin kriminella släkt och sugs snabbt in i en konflikt mellan en laglös polisstyrka och ett ständigt växande hot från de som står honom närmast.


Originaltitel Animal Kingdom
Regissör David Michôd
Manus David Michôd
Genre Drama, Kriminalare, 2010-tal
Skådespelare James Frecheville, Ben Mendelsohn, Jacki Weaver, Guy Pearce, Luke Ford, Joel Edgerton, Sullivan Stapleton, Laura Wheelwright, Dan Wyllie, Anthony Hayes, Mirrah Foulkes
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1049
Filmnummer 82683

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Asmorod
2018-05-21
Man bryr sig ungefär lika mycket om filmen som huvudkaraktären gör om att hans mamma dör.
PeterTheW
2017-01-29
Mycket bra, sånär som på att huvudkaraktären känns trist.
Enaselin
2016-06-14
Bra skådespeleri men tråkig story.
Ful_fisk
2015-06-25
Sevärd kriminalhistoria om en ung kille i en kriminell familj. Bra skådespeleri och välgjort.
WillyV
2015-05-30
Den var stabil, om inte något märkvärdigt. Tillräckligt engagerande och spännande för en trea av den svagare sorten. Ojämn i spelet, men där Weaver och Pearce håller en högre klass än de övriga. Edgerton var alldeles för underutnyttjad.
Krille80
2015-01-08
Mycket bra film från Australien som tar sig tid att berätta om sina karaktärer men också bygga upp en riktigt obehaglig känsla i sitt berättande och av förväntan på vad som komma skall. Joel Edgerton ('Baz') har varit en favoritskådis sedan den sevärda TV-serien "The Secret Life of Us (2001)"
hestret
2015-01-05
Alltför distanserad. Tycker att hypade Weaver och Mendelsohn underlevererar och huvudkaraktären är ju helt urtrist och spelas av en ganska ointressant skådis - istället tycker jag Sullivan Stapleton gör den bästa insatsen. I början gillade jag hela filmen och verkligen soundtracket mer, men det hela avtog ganska stadigt. Soundtracket gick mig på nerverna och det blev helt enkelt för ointressant och långdraget rent stilistiskt samtidigt som jag inte brydde mig om någon av karaktärerna värst mycket. Också lite tramsigt att alla poliser utom Pearce är onda. Och visst ser och hör man regissören i typ allt? Det känns bara artificiellt. 31/100
CultOfZenith
2014-10-25
Stark, subtil, rättfram, välspelad. Saknar ärligt talat direkta brister, men är väl kanske lite för anspråkslös för att få full pott.
ClintanTheKing
2014-01-08
Känsloladdat kriminaldrama som saknar det där lilla extra. Cred dock till skådisarna som alla är trovärdiga. Jacki Weaver är jäkligt obehaglig som morsan.
erosagape
2013-09-14
Hade svårt att identifiera mig med någon vilket gjorde filmen... kall även om den var bra. Kul å se Goldblume igen, va - var det inte han...
Visa äldre kommentarer »