Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.6
av 5

Angel Has Fallen


Agent Mike Banning blir anklagad för mordförsök på Presidenten och det är nu upp till Mike att rentvå sitt namn och heder, samtidigt som han måste finna dem som ligger bakom attentatet på Air Force One...


Originaltitel Angel Has Fallen
Regissör Ric Roman Waugh
Manus Ric Roman Waugh, Matt Cook, Robert Mark Kamen
Genre Drama, Action, Thriller, 2010-tal
Skådespelare Gerard Butler, Morgan Freeman, Jada Pinkett Smith, Danny Huston, Nick Nolte, Piper Perabo, Holt McCallany, Lance Reddick, Tim Blake Nelson, Michael Landes, Frederick Schmidt, Joseph Millson, Sapir Azulay, Ori Pfeffer
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 239
Filmnummer 131821

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Murvel48
2023-03-08
Rätt tröttsam och klyschig dumaction men en svag tvåa kan den väl vara värd. Kan inte påstå att Nick Noltes närvaro och insats på något sätt drar upp betyget.
RichardEk
2023-02-19
En runda till för vår butler! Detta är verkligen efter action-och-dramaturgi – formulär 1A. Vissa delar av handlingen och gestaltningen av de sociala relationerna är nästan plågsamt förutsägbara, men actionsekvenserna är tillräckligt medryckande för att det i slutändan landar i två timmars underhållning för stunden. Nick Nolte är alltid ett plus, även om den karaktär han spelar här är en stereotypisk arketyp som mest verkar finnas med i handlingen för att ge åldrande manliga skådespelare lite stjärnstatus på gamla dagar samt lägga till ett stort namn på skådespelarlistan.
Nathalena
2022-07-30
Bra action som alltid med vår butler
fridenpaden
2021-07-05
The Butler did it. Och han har blivit gammal. Funkar. Scenerna med Nolte är bäst.
hsimpson
2021-05-31
Jätteförutsägbar, men trots det underhållande på något märkligt sätt. Gillar denna trilogi mer än jag borde...
Starkbröl
2021-05-02
Butler har blivit gammal. Lika gammal som idéerna bakom manuset är han dock inte ännu. Resultatet är ändå ganska underhållande och faktiskt bättre än de två föregångarna i serien, eftersom man inte har kopierat Die Hard denna gång utan väljer att kopiera delar av Jagad (delar som gärna hade fått ta större plats). Nick Nolte och Piper Perabo gör bra ifrån sig i en film som till stora delar tyvärr är väldigt förutsägbar (speciellt på skurksidan), och dessutom ojämn i vilka nivåer av teknik den väljer att använda (varför används inte de där superdrönarna oftare, tex i skogsanfallet?) men den har sina stunder, speciellt i Noltes delar där han totalt stjäl showen. Formulaiskt idiotslut på själva actiondelen som nästan sänker till tvåan men det får stanna på en halvsvag trea totalt.
Barneyk
2021-08-31
Nä, det höll ändå i ett par filmer, om än knappt. Men det här är för tråkigt, för dumt och krystat. Det är förutsägbart, fånigt och alldeles för långt. 2 timmar är minst 30 minuter för mycket här. Det finns ett par rätt snygga actionsekvenser som nästan räddar tvåan men det är för sällan. Ljudet och hur kulorna känns som att dom träffar är rätt snyggt gjort. Men det räcker inte. En stark etta!
Hanness
2021-01-01
Duger som underhållning, en stabil 2a.
Andreas_
2020-10-04
Tredje filmen om agenten Mike Banning som ännu en gång ska rädda presidenten från ännu ett attentat och det är tjatigare än någonsin och mer överdrivet och mer fånigt än någonsin...så synd att se några bra skådespelare fastna i sådan här dynga till film, för Gerard Butler och Morgan Freeman, Nick Nolte samt även Danny Huston gör riktigt bra insatser som vanligt men förstår inte varför dom vill ställa upp på sånt här skräp...deras förtjänst är att denna film får en stark 2:a för manuset är katastrof, Effekterna är inget vidare och visst, här blir det mer personligt för Butlers karaktär och man får även träffa på hans far, spelad av Nick Nolte som ser ut som att han har en fot i graven men kan fortfarande ge en bra insats framför kameran, kommer knappt ihåg dom två första mer än att andra utspelade sig i London och första i USA med en annan president, men dessa filmer är så dåliga att man glömt handlingen redan efter att man sett klart filmen...jag säger så här, undvik till varje pris om ingen av dessa skådisar är någon slags idol eller favorit, för då kan den vara värd att se, men vill man se en bra och spännande actionfilm som inte är ett tråkigt överdrivet sömnpiller så ska man leta vidare, betyget blir en stark 2:a tack vare bra skådespelarinsatser och inget annat.
Krille80
2020-08-07
Jag vet inte vad som är mer förvånande: att det nu kommit tre filmer i denna filmserien eller att jag faktiskt har sett alla. I mitt fall tror jag att det är det faktum att jag inte är redo att ge upp hoppet om Gerald Butlers karriär som gör att jag ser dem. Dessutom lyckas han varje gång få med sig kompetenta skådespelare i varje film. Här är det förutsägbart och ooriginellt men det är också underhållande hjärndött action och denna gång också med en underbar och sevärd Nick Nolte som dyker upp. 2+
Visa äldre kommentarer »