1.5

Angel

Efter att ha varit firad rocksångerska på 80-talet har karriären gått utför för Angelica "Angel" Holst. Nu är det hög tid att kliva tillbaks in i rampljuset - men för att nå toppen krävs mediernas uppmärksamhet och frågan är vilket pris Angel är beredd att betala för att komma dit igen...

Originaltitel Angel
Regissör Colin Nutley
Manus Colin Nutley, Michael Baker
Genre Drama, 2000-tal
Skådespelare Rolf Lassgård, Helena Bergström, Rikard Wolff, Johan Rabaeus, Elisabeth Carlsson, Peter Gardiner

Skapad 2019-11-10 av crawler
Som ett brev på posten dyker Team Colins senaste alster upp på biograferna, och SF håller tummarna för att massorna ska vallfärda till biograferna som vore det självaste schlagerfinalen. Det har...   Läs mer »

Zingostar
2021-11-28
Finns en bra historia där inne bland dålig regi och halvkassa insatser av skådespelarna. Däremot är Bergström bra i huvudrollen. Jag ger denna en snäll 2:a. Funkar som lite slötittar film en tisdagkväll.
HerrNenne
2018-01-06
Faktiskt ganska okej på lite intressant idé rätt länge, där Helena Bergström faktiskt gör det förvånande bra men Rolf Lassgård är lite svår att köpa i sin sliskiga roll. Men det halvtimmeslånga slutet med allt det innebär gör att betyget kryper ner tillbaka efter att ha kämpat sig upp lite innan.
2017-09-12
Jag säger som Gunilla Persson: Jag kunde både ha blivit blind, döv och stum, det här var ett mordförsök!!!
stgurgel
2016-09-28
Enormt pinsamt OCH extremt segt
marxwickstrom
2014-09-30
FULLKOMLIGT meningslös film! Vad är det man vill berätta? Att det är synd om rockstjärnor vars karriärer hamnat i skym undan och därför måste göra en medial kupp som dessutom känns helt orealistisk!
ch1
2013-07-21
Otroligt usel film med rutten story men det slutar väldigt rättvist och man lär sig att vissa saker inte är okej att luras om
snöbrigad
2013-07-19
Skämselkudden var inte bara redo, den var konstant framför mitt ansikte. Jag saknar ord att beskriva denna pinsamma soppa med.
estet_kikka
2013-03-27
nja, den var väl ok, men fattade inte riktigt slutet. å blev nästan förbannad på kuppen, å det drar ner betyget
araka
2012-12-10
2,7 på IMDB, kanske är den så dålig så att den är kul?
Xenox
2012-06-24
Helt okej var den ändå. Lite småintressant story om en rocksångerska som vill komma tillbaka till rampljuset. svag trea