Anchorman
En snobbig nyhetsreporter på 70-talet paras ihop med en ambitiös, kvinnlig kollega som faktiskt är en duktig journalist. Han kommer då till en störande upptäckt: hans perfekta frisyr och mustasch och förmågan att kunna läsa innantill från en teleprompter kanske inte är gott nog åt hans tv-station i San Diego, Kalifornien.
Originaltitel | Anchorman: The Legend of Ron Burgundy |
Regissör | Adam McKay |
Manus | Will Ferrell, Adam McKay |
Genre | Komedi, 2000-tal |
Skådespelare | Will Ferrell, Christina Applegate, Paul Rudd, Steve Carell, David Koechner, Fred Willard, Chris Parnell, Kathryn Hahn, Fred Armisen, Seth Rogen, Vince Vaughn, Jack Black, Luke Wilson, Ben Stiller, Tim Robbins, Danny Trejo, Paul F Tompkins, Bill Kurtis (röst) |
Filmnummer | 19987 |
Saturday Night Live har som ingen annan TV-show utgjort grogrund för mängder av USA:s främsta komediaktörer: Bill Murray, Steve Martin, Eddie Murphy, Chevy Chase, Mike Myers, Chris Farley
listan... Läs mer »
Den är nog roligare som en massa klipp än som film, men jag älskar Paul Rudd och det är många snygga miljöer och när den är rolig är den verkligen rolig!
Har försökt att se den tre gånger utan att lyckas komma längre än en kvart.
Blir riktigt dålig runt 30-minutersmärket, men sedan bättre. Många scener efter det träffar helt rätt och blir riktigt roliga. Rekommenderar att den ses med ett finger på snabbspolningsknappen.
Stark etta!
Det här är en film, jag aldrig riktigt förstått mig på dess storhet. Jag har nog sett den tre eller fyra gånger nu, och vissa saker i den är verkligen roliga, inte minst Steve Carrell, som gör en klockren tolkning av "Brick". Men på det hela taget, är det rätt trist alltså. Man får väl ge det lite tummen upp för att försöka göra något slags statement I jämlikhetsfrågan. Det är absolut inte dåligt, men inte bra heller, 0,2 på SH-skalan blir slutbetyget, och ett halvroat leende.
Fantastiskt rolig ibland, inte alls rolig vissa stunder. Kul med alla välkända ansikten som dyker upp i parti och minut och musikinslagen var ju hysteriska. Landar någonstans mellan tre och fyra.
Nja, trodde den skulle vara rolig men den var bara lagom fjantig och överdrivet. Inte jätte dålig film men ingen film i min smak. Gillar Will Ferrell mycket men han var småtråkig i filmen.
Klassisk komedi, extremt citatvänlig!
Ett populärt nyhetsankare får konkurrens från en kvinna, komplikationer uppstår. En handfull minnesvärda skämt och Steve Carell som är toppen, men annars vet jag inte. Nej jag är lite besviken.
(rek 3a) Några små skratt och leenden här och var. Men i och med att filmen inte har annat än det att bjuda på så håller inte helheten.