2.4

Anatomi

Den unga medicinstudenten Paulas största dröm går i uppfyllelse. Hon blir antagen till en sommarkurs i anatomi hos professor Grombek på universitetet i Heidelberg. Men på universitetet verkar inte allt stå rätt till; lik som ska användas vid obduktion uppvisar märkliga spår av något hon inte vet vad det är.

Originaltitel Anatomie
Regissör Stefan Ruzowitzky
Manus Stefan Ruzowitzky
Genre Thriller, Skräck, 2000-tal
Skådespelare Franka Potente, Benno Fürmann, Anna Loos, Sebastian Blomberg, Holger Speckhahn, Traugott Buhre

Tatty
2022-04-17
Gillar den ganska okej. Spännande och lite läbbig.
TheHorrorfan
2014-04-13
Nja, började helt okej men det blir sämre och sämre. Tyvärr, så blir det en 2a.

2013-09-04
Okej film. Ganska sjukt!
Maxter
2010-10-03
skärmande och underhållande rulle!

2010-06-27
jag tycker det var en helt okej thriller med en del komiska inslag och okej skådespeleri. stabil till stark 3a.
Harkaiden
2008-04-21
Helt ok och rätt creepy.
PatrikSandgren
2007-12-02
Detta är tyskt kruppstål förpackat som kulturell förströelse. Pålitligt, hållbart och gjort med precision
Fetjocke
2007-07-06
Ganska däven rulle. Tydligen har Franka Potente medverkat i skitfilmer också.
rockcat666
2007-01-03
Franka Potente i sin fulaste roll som menlös plugghäst.Det finns en del snygga scener dock och snygga miljöer.Jag älskar blondinen som är smartast utan att göra ett skit!Sällskapsålen lyste dock med sin frånvaro-usch
2006-09-11
Bra skräckis med ruggiga miljöer och genomtänkt handling. inte den vanliga slashersmörjan